19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Battalgazi Belediyesi Turgut Özal Üniversitesi’nde Asfalt Serimi Yaptı

Battalgazi Belediyesi Turgut Özal Üniversitesi’nde Asfalt Serimi Yaptı

BAŞKAN GÜDER, “ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTEMİZ’DE BİZİM ORTAK PAYDAMIZDIR”

BATTALGAZİ BELEDİYESİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ’NDE ASFALT SERİMİ YAPTI

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, konforlu ve güvenilir bir ulaşım için asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Eğitim-Öğretim Yılı öncesi Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin yer aldığı arazi yolunda yeni asfaltlama çalışması yapan Battalgazi Belediyesi ekipleri, 2 bin metrelik satıh kaplama asfalt çalışmasını tamamladı. Yolların yenilenmesiyle Malatya Turgut Özal Üniversitesi yeni eğitim dönemine hazır hale getirilmiş oldu.

Yapılan çalışmaları Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Başkan Yardımcıları ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,“ Yeni Eğitim-Öğretim Yılı öncesi öğrencilerimiz gelmeden Üniversitemizin bulunduğu yollarımızda asfalt çalışmalar yaptık” dedi.

REKTÖR KARABULUT: “BAŞKANIMZI OKULLAR AÇILMADAN YOLLARIMIZI YAPTI”

Yapılan çalışmalardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkür eden Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut,“Yeni Eğitim ve Öğretim süreci öncesi Battalgazi kampüsümüz de öğrencilerimizi beklerken, Battalgazi Belediye Başkanımız da öğrencilerimiz geldiğinde ulaşımda sorun yaşamamak adına yollarımızı yapıyorlar.  Başkanımızda daha önce yollarımız ile ilgili söz almıştık. Kendisi de sağ olsun okullar açılamadan gerekeni yaptı. Ekiplerini yönlendirerek, Üniversitemizin içindeki ihtiyaç duyulan yoların asfaltlama işlemini yaptırdı. Başkanıma ve ekibine çalışmalardan dolayı Üniversitemiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN GÜDER, “TIP FAKÜLTESİNİN ÜNİVERSİTEMİZE KAZANDIRILMASI BİZLERİ MEMNUN ETTİ”

Yol çalışmalarına hız kesmeden Battalgazi’de devam edeceğini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Turgut Özal Üniversitemiz Malatya’mıza kazandırılan ikinci üniversitemiz. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, tüm siyasilerimize ve hocamıza teşekkür ediyoruz. Üniversitelerimiz bizim ortak paydalarımız. Yerel yönetimler olarak ta Üniversitelerimizin ihtiyaçlarını sormak adına öğrencilerimize rahat bir yaşam sunmak için Battalgazi Belediyesi olarak elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Eğitim için gelen öğrencilerimiz bizim evlatlarımız. Turgut Özal üniversitemizin Battalgazi Bölgemiz de olması Aysun hocamızla sürekli istişare halindeyiz.  İmkanlarımız ölçüsünde Üniversitemize elimizden gelen tüm konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz.Turgut Özal Üniversitemiz de ikinci üniversite olarak Malatya’mıza ciddi katma değer sağlıyor. Tıp Fakültesinin de Turgut Özal Üniversitemize kazandırılması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Üniversitemizin gelişmesi dolaylı olarak Battalgazi’mizin gelişmesidir. Hem bölgeyi kalkındırma, Hem de Malatya’yı kalkındırma adına hocamızın gerek Ankara gerekse yurt dışı çalışmalarını takip ediyoruz. Atılan tüm adımlar öncelikle Battalgazi’mizin sonrasında Malatya’mızın menfaatlerine olan çalışmalardır. Rektör hocamız sürekli Malatya’mıza neler kazandırabilirimin çabası içindedir. Bizim de hocamıza elimizde geldiğince yardımcı olmamız lazım. Yeni Eğitim-Öğretim Yılı öncesi öğrencilerimiz gelmeden Üniversitemizin bulunduğu yollarımızda yeni asfalt çalışmaları yaptık. Buranın üst zeminini bize düşen görev olarak yapıp, öğrencilerimizin daha temiz ve güzel bir ortamda bulunmaları için gayret sarf ediyoruz. Yol çalışmalarımız Battalgazi’de de devam ediyor. Soğuk Asfalt Üretim ve Serim Tesisimizi de Battalgazi Belediye’mize kazandırdıktan sonra amacımız 2021’de inşallah asfaltsız yollarımız kalmayacak. Bu hizmetlerimiz ara vermeden devam edecek. Biz yöneticiler daha kaliteli bir üniversite oluşturma yolunda çalışırsak inanıyorum ki daha fazla öğrencimiz Turgut Özal Üniversitemizi tercih edecektir. Hem alt yapı hem de üst yapı olarak Kampüs alanımızı geliştirip güzelleştirirsek bunu daha iyi anlatabilirsek burada öğrenim görmek isteyen öğrenci sayısını arttırabiliriz. Buradan öğrenci kardeşlerimize seslenirsek daha çok öğrencimiz, Turgut Özal Üniversitemizi tercih etsin ve Malatya’mızla tanışsın. Öğrenci kardeşlerimiz bize, Malatya’mız da öğrenci kardeşlerimize katkı sunmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın