28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Battalgazi’de Dünya Kadınlar Günü Konseri Düzenleyecek

Battalgazi’de Dünya Kadınlar Günü Konseri Düzenleyecek

BATTALGAZİ’DE DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KONSERİ DÜZENLENECEK
Battalgazi Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel programında Malatya Musiki Cemiyeti’nin vereceği ücretsiz konser ile tüm kadınları bir araya getirecek. 7 Mart Pazartesi günü saat: 19.00’da düzenlenecek olan konserde müzik dolu dakikalar yaşanacak.
Battalgazi Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bir dizi etkinlikle kutluyor. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu özel günde özel bir konser programı tertip edildi. Düzenlenecek olan ücretsiz konserde Malatya Musiki Cemiyeti’nin 7 bayan solisti, en sevilen şarkıları Battalgazi’de kadınlar için seslendirecek. Müzik dolu dakikaların yaşanacağı Dünya Kadınları Günü Konseri, 7 Mart Pazartesi günü saat: 19.00’da Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenecek.
BAŞKAN GÜDER: “TÜM KADINLARIMIZ VE AİLELERİMİZ KONSERE DAVETLİDİR”
Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, düzenlenecek olan konsere tüm kadınları davet eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, sevgi, fedakârlık ve hoşgörünün sembolü olan kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Zengin medeniyetimizin inşasında en az erkekler kadar kadınlarımızın da rolü ve emeği çok büyüktür. Kadın bizde sadece ana, eş veya kız kardeş değildir. Kadın bizde candır, canandır. Kadın bizde ahlaktır, edeptir, ölçüdür, terbiyedir. Kadın bizde izzettir, lütuftur, şereftir, onurdur, haysiyettir. Kadın bizde özdür. Kadın, bizde irfandır. Kadın bizde kahramandır, cesarettir, yürektir. Kadın bizde Nene Hatun’dur, Şerife Bacı’dır. Kadın bizde toplumdur, toplumun ta kendisidir. Kadınlar bizim başımızın tacıdır. 8 Mart, varlıklarıyla fedakarlığı, kahramanlığı ve duyarlılığı temsil eden, sonsuz sevgi ve merhamet timsali kadınlarımızın gurur günüdür. Ailesi, ülkesi ve milleti için yaptığı fedakarlıklarla, sosyal ve ekonomik alanda önemli roller üstlenen, toplumumuzun yapısını güçlendirip şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru, daima özverinin, asaletin, sevginin kaynağı olan kadınlarımız; her türlü takdiri hak etmektedirler. Kadınlarımızı sadece bir gün değil, 365 gün el üstünde tutmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri ve eşleri olmak üzere bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ilçemizde güzel bir konser düzenliyoruz. Malatya Musiki Cemiyetimizden sanatçılarımızı, ilçemizdeki kadınlarımızla ve ailelerimiz ile buluşturuyoruz. Bu özel günde tüm kadınlarımızı ve ailelerimizi konserimize davet ediyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın