28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Alper, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Alper, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti

BEM-BİR-SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ALPER, BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Alper, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, sivil toplum kuruluşlarının önemi ve Battalgazi Belediyesi’nin hizmetleri konuşuldu.

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Alper, beraberinde Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Hanbay ve sendika yöneticileri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizim belediyecilik anlayışı içerisinde olmazsa olmazlarımızdan birisi de Katılımcı Belediyecilik anlayışıdır. Bunun temeli de istişareye ve ortak akıla dayanmasıdır. Bu anlamda, belediye anlamında yaptığımız ve yapacağımız işlerde sivil toplum örgütleri olsun, meslek kuruluşları olsun, sendikalarımız olsun, kanaat önderlerimiz olsun, yerel önderlerimizle istişareler ederiz. Sendikalarımız da istişare yaptığımız kurumsal yapılardan birisi. Bu anlamda bizim yol haritamızın belirlenmesinde, yön pusulamızın oluşmasında sendikalarımızın ve diğere sivil toplum kuruluşlarımızın büyük emekleri vardır. Bu anlamda bizlere sundukları katkılardan dolayı başta Sendika Genel Başkanımız ve değerli şube başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Netice itibariyle bizler aynı amaca hizmet eden, aynı işleri yapan, bu işleri yaparken de hem iş gören olarak, hem işveren olarak masanın her iki tarafını gözetmek durumunda olan insanlarız. Kararlarımızı da bunu gözeterek alıyoruz. Gerek sosyal haklar anlamında, belediyemizin çalışanlarının ekonomik ve sosyal durumları iyidir. Diğer taraftan da belediye olarak bizim yol haritamızın belirlenmesinde çalışanlarımız ve sendikalarımızın bu konudaki görüş ve önerileri bizim için önemli ve manidardır. Onları önemsiyoruz. Uygulama noktasında da elimizden gelen gayret ve çabayı gösteriyoruz” dedi. 

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Gürkan Alper ise, “Malatya’ya bazı çalışmalar için geldik. Sayın Başkanımızı da bu anlamda ziyaret ediyoruz. Hem Battalgazi Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalardan ve halkımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi arz ediyoruz. Hem de sendikal çalışmalarda çalışanlara verdiği katkılardan dolayı da teşekkür etmek istiyorum. Dünya Kadınlar günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler yapılıyor. Bizde sabah 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir etkinlik yaptık. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Sayın Başkanımızı da ziyaret ettik. Hem yaptığı hizmetleri yerinde gördük, tebriklerimizi iletmek istiyoruz, hem de çalışanlar adına bize verdiği sendikal desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın