03.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Beydaği Haber Galaxy S7 Active Tanıtıldı

Beydaği Haber Galaxy S7 Active Tanıtıldı

Active serisinin en yeni üyesi Galaxy S7 Active resmen tanıtıldı. Amerikalı operatör AT&T tarafından duyurulan üst seviye akıllı telefon, teknik özellikleri noktasında Galaxy S7’yi temel alırken, tasarım tarafında ise dayanıklılık söz konusu olduğundan önemli ölçüde değiştirilmiş bir kasa karşımıza çıkıyor. 

Samsung J3 Pro Resmiyete Kavuştu

Koreli teknoloji devi, Galaxy J3 Pro modelini resmiyete kavuşturdu. İşte selefine göre daha güçlü…

Galaxy S7 Active, Galaxy S7 gibi IP68 sertifikasına sahip. Suya ve toza karşı dayanıklılık sergileyen yeni Active serisi telefon, ek olarak MIL STD 810G askeri dayanıklılık (düşme, darbe, ısı, şok, nem vb.) standartlarına uyumlu bir kasaya sahip.

Daha büyük pil ve parmak izi sensörü

5.1 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekranın eşlik ettiği Galaxy S7 Active’e Qualcomm’un dört çekirdekli Snapdragon 820 işlemcisi güç veriyor. 4GB RAM’in yer verildiği modelde artırılabilir 32GB dahili depolama yer alıyor.

Artan kasa kalınlığıyla (9.9 mm) birlikte Galaxy S7 Active’in pili 4.000 mAh kapasiteye çıkarılmış. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle çıkış yapan modele parmak izi sensörü de eşlik ediyor. Samsung ilk defa Active serisi bir telefonda parmak izi sensörünü yer veriyor.

Dual Pixel teknolojisine sahip 12 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve FM radyo Galaxy S7 Active’de öne çıkan diğer özellikler. Telefon 10 Haziran itibariyle 799 dolar fiyattan satışa sunulacak.

KAYNAK : http://shiftdelete.net/galaxy-s7-active-tanitildi-72194

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın