19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Bir kadının çekici olmadığını gösteren 7 işaret

Bir kadının çekici olmadığını gösteren 7 işaret

İşte seksi olmayan kadınların 7 ortak özelliği…

Kendisini dişi hissetmeyen, bir erkek tarafından arzu edilebilir bir kadın olmadığını düşünen, çekici, cazibesi yüksek hissetmeyen kadınlarda dişil enerji pasif ya da sönüktür. Erkeklerden arkadaş, dost muamelesi görürler.

Bir kadın, çekicilik değerinin düşük olduğunu; kadınsı olmadığını, dişil enerjinin düşük olduğunu nasıl anlar?

Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, bir kadının çekici olmadığını gösteren 7 işareti yazdı. Okuyun ve kendinizi test edin.

1) Cinselliğe karşı aşırı kapalı, cinsellikle ilgili endişelere sahip, ilişki korkusu hep var.

2) Sevdiği, hoşlandığı erkeğe sadece sokulmak, sadece sarılıp öylece kalakalmak duygusu baskındır.

3) Genç kızlıktan itibaren hoşlandığı, ilgi duyduğu erkekler tarafından bile hep dost, arkadaş, kuzen muamelesi görür.

4) Erkeklere karşı; özellikle beğendiğini düşündüğü erkeğe karşı şehvet, cinsel arzu yoktur ya da sönüktür.

5) Yetişkin olduğu halde romantizm adı altında ilgi duyduğu erkekle seksin asla söz konusu olmadığı hayaller kurup, ilişki tasarımını buna göre şekillendirir. Yani mumlar, güzel kıyafetler, masal gibi sahiller, bahçelerde sarılıp koklaşmalar hep var fakat seks yoktur. Cinsel arzularla hareketlenen zihinsel yaşantıdan eser yoktur.

6) Partnerini “O çok iyi birisi, çok iyi bir insan, onu çok seviyorum” diye tanımlarken seks söz konusu olduğunda buna bir görev gibi bakıp, yatakta sadece erkeğinin rahatlamasıyla mutlu olur.

7) Dış kıyafetlere hiç önem vermez. İç çamaşırları klasiktir. Sadece duş almayı kişisel bakım olarak yeterli görür. Süslenme ihtiyacı duymaz…

DİŞİL ENERJİNİZİ HİPNOZLA UYANDIRIN

Bir kadının kendini daha seksi hissetmemesinin bir bilinçaltı sorunu olduğunu söyleyen Uzman Klinik Psikolog ve Hipnoz Uzmanı Mehmet Başkak, bu sorunun hipnozla aşılabileceğini söylüyor.

“Günümüzde bilimsel bir yöntem olarak hipnoterapi dişil algıdan yoksun bu tür bilinçaltı örgütlenmeye etkili çözümler sunabilmekte. Çünkü hipnoterapi aşırı olumsuz duyguların dengelenmesinde etkili olabildiği gibi, arzu, istek ve dişil enerjinin eksikliğiyle ortaya çıkan ilişki sorunlarına da etkili çözümler sunmakta. Dişil enerjinin uyandırılıp, bilinçaltı düzeyde kadının erotik duygularının farkına varması mümkün. Hipnoterapi ile kadınsı hissetmeyen, erotik duygulardan yoksun bir kadının, partneriyle bir yetişkin olarak sevgiyi de şehveti de içeren dengeli ilişkiye kavuşması ortalama 6-8 seansla sağlanabilmektedir.”

SEKSİ OLMAYAN ÜNLÜ KADINLAR

Hilary Clinton, Angela Merkel, Björk, Celine Dion, Cher, Claudia Roth, Cora Schumacher…

Leyditurk.com

KAYNAK :

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın