28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Bodrum’daki güzellik yarışmasının birincisi Afrikalı

Bodrum’daki güzellik yarışmasının birincisi Afrikalı

Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde “Miss 7 Continents” Güzellik Yarışması düzenlendi. Dans gösterileri ve animasyon şovlar ile başlayan gecede, modacı Aleksander Dodado’nun tasarımlarından oluşan gece elbiseleri izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

1 hafta Bodrum’da kaldılar

Abiye kıyafetler bodyuma çıkan mankenler birinci olmak için boy gösterdi. Çeşitli ülkelerden gelen yarışmacılar 1 hafta boyunca Bodrum’da kaldı.

İlçenin çeşitli yerlerini gezen güzeller düzenlenen güzellik yarışmasında kıyasıya yarıştı.

Bodrum’daki güzellik yarışmasının birincisi Afrikalı İZLE:

22 ülkeden güzeller geldi

Macaristan, Yunanistan, Moldova, Güney Afrika, Ukrayna, Ermenistan, Tataristan, Rusya, İspanya ve Kırım’dan başta olmak üzere 22 ülkeden gelen güzeller, bikini ve abiye kıyafetler ile jürinin karşısına çıktı.

Güney Afrikalı Abrahams 1. oldu

Yaklaşık 2 saat süren gecede, Güney Afrika’dan gelen Andrea Abrahams 1. oldu. Yarışmada, Moldovalı Kristina Goncharova ikinci, Ukraynalı Kateryna Laktionova üçüncü, Ermenistan’dan yarışmaya katılan Shushan Yeritsyan dördüncü, Kırımlı Maria Moroz ise beşinci oldu.

Dereceye giren 5 yarışmacıya ödülleri verildi. İlk 3’e giren yarışmacılar ise taçlarına kavuştu. Birinci olan Güney Afrikalı Andrea Abrahams’ın gözlerinin dolduğu ve çok heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmadı.

KAYNAK : http://www.kadinvekadin.net/bodrum_daki_guzellik_yarismasinin_birincisi_afrikali.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın