29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Boran-Toygar yolu 2 kat genişletiliyor

Boran-Toygar yolu 2 kat genişletiliyor

5 metrelik yol 9 metreye çıkarılıyor

BÜYÜKŞEHİR ATABEY İSKELESİNİN YOLUNU GENİŞLETİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi – Atabey İskelesi arası ile Boran – Toygar yollarında genişletme çalışmaları yapıyor.

Malatya kent merkezinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı içinde planlanan yol çalışmalarını kırsal bölgelerde de sürdürüyor. Havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalara hız verilirken, Battalgazi bölgesinde dar olan yollar genişletilmeye başlandı.

Atabey İskelesini Battalgazi’ye bağlayan 9 kilometrelik yolun dar olan 2 kilometrelik bölümü genişletiliyor. 5 metre genişliğindeki yol 9 metre genişliğine çıkarılıyor. Elazığ’ın Baskil ilçesine feribotlarla gitmek isteyen vatandaşların da ulaşımını sağlayan yolda Büyükşehir Belediyesi ekipleri sulama kanalını da yol çalışmaları kapsamında yeniliyor.

Boran-Toygar yolu 2 kat genişletiliyor

Boran ve Toygar Mahallelerini Battalgazi’ye bağlayan 5 kilometrelik yolun 500 metrelik bölümü de Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletiliyor. 5 metre olan bölüm 10 metre genişliğine çıkarılıyor.

Yol üzerinde bahçeleri olan vatandaşlar yolların standartlara uygun hale gelmesi için Büyükşehir Belediyesine destek verirken, Büyükşehir Belediyesi de vatandaşları mağdur etmeden gerekli bütün çalışmaları yapıyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın