03.05.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Büyükşehir Adayı Sami Er, İnönü Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu

Büyükşehir Adayı Sami Er, İnönü Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Sami Er, seçim çalışmalarını sürdürdüğü bu günlerde İnönü Üniversitesi’nde final sınavlarına hazırlanan öğrencileri unutmadı.

Er, beraberindeki AK Parti Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte İnönü Üniversitesi’ni gece saatlerinde ziyaret etti. Burada öğrencilerle bir araya gelen Er, final sınavı için çalışan öğrencilere sıcak çorba ikramında bulundu.

Er, yaptığı açıklamada, “Havanın soğuk olmasına rağmen gençlerimizin bitmeyen enerjisiyle ve hoş sohbetleriyle içimiz ısındı. Biz gençlerimizin her daim yanında olacağız. 31 Mart’ta gençlerimizin güçlü desteğiyle Malatya’mızı sağlam temeller üzerine inşa edeceğiz. Gençlik Kollarımız ile birlikte final sınavlarına çalışan üniversite öğrencilerimize çorba dağıtıp sohbet ettik. Rabbim gençlerimize zihin açıklığı versin” dedi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, üniversite öğrencilerinin sorularını da yanıtlayan Er, depremde büyük yara alan Malatya’nın yeniden inşası noktasında göreve gelince yapacakları projeleri anlattı.

Er, belediyecilikte ve yerel yönetimde elde ettiği bilgi ve birikimini Malatya için tüm paydaşlarla birlikte kullanacaklarını ifade ederek, “Malatya’nın yeniden ve yerinde dönüşümü noktasında da TOKİ deneyimi ile elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Üniversite öğrencileri de, kendilerini ziyaret gelen Başkan Adayı Er’e çıktığı bu yolda başarılar dileyerek, seçimlerin Malatya için hayırlı olması temennisinde bulundular.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın