29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Çalık : Battalgazi Devlet Hastanesi Battalgazi’mize hayırlı olsun

Çalık : Battalgazi Devlet Hastanesi Battalgazi’mize hayırlı olsun

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Liderimiz, milletin umudu, devletin başkanı, başkomutanımız, cumhurbaşkanımıza ‘Battalgazi’nin torunları sizden hastaneyi istiyor’ dedik. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, Türkiye’de iki yere yeni hastane yapılması için cumhurbaşkanımıza yapılması için arz etti, o hastaneden biri Battalgazi’ye yapılıyor. İhalesi yapıldı. Battalgazi’ye 300 yataklı hastanemiz hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Milletvekili Çalık, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder ile birlikte Uçbağlar Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle toplantısına katıldı.

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, burada yaptığı konuşmada, “Uçbağlar Mahallemiz 16 yıldır cumhurbaşkanımızın arkasında sapasağlam durdu. Her defasında seçimlerde AK Parti’ye tam destek verdi. Çok önemli yatırımları sizlere buluşturduk, buluşturmaya da devam edeceğiz. Çok önemli hizmetlerle Türkiye’yi, Malatya’yı, Uçbağlar’ı buluşturduk ve hizmete devam edeceğiz. Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan, ‘Malatya’yı yeşil kuşak projesiyle buluşturalım’ dedi. Biz, yeşil kuşak projesiyle birlikte cumhurbaşkanımızdan bir şey istedik. Malatya ne istediyse, cumhurbaşkanım hepsine ‘tamam, memnuniyetle’ dedi. Malatya’da eski stadımızın yerini Malatya’mıza, bu mıntıkaya kazandırılması için Millet Bahçesi yapılsın istedik ve milletin bahçesi hemen sizin yolunuzun üzerine Allah nasip ederse yapılıyor. Yeşil alanıyla, sosyal tesisleriyle, yaşam alanlarıyla birlikte sizlere hizmet edecek” ifadelerini kullandı.

 

Çalık, Battalgazi Devlet Hastanesi’yle ilgili, “Recep Tayyip Erdoğan verdiği hiçbir sözü yarım bıraktı mı, bırakmadı. AK Parti hangi sözü verdiyse hepsini yerine getirdi. Millet Bahçesi dedik, Allah nasip ederse alanı yeşillendireceğiz. ‘Battalgazi Devlet Hastane’mizi sizlere kazandıracağız’ dedik. Siz önce ’50, sonra 100, sonra 150, sonra 200, ardından 300 olsun’ dediniz. Başımızla gözümüz üstüne dedik, ihalesini yapmak üzere çalıştık. 300 yataklı hastanemizin yapılması gerektiğini bakanımıza ilettik. Liderimiz, milletin umudu, devletin başkanı, başkomutanımız, cumhurbaşkanımıza ‘Battalgazi’nin torunları sizden hastaneyi istiyor’ dedik. Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, Türkiye’de iki yere yeni hastane yapılması için cumhurbaşkanımıza yapılması için arz etti, o hastaneden biri Battalgazi’ye yapılıyor. İhalesi yapıldı. Battalgazi’ye 300 yataklı hastanemiz hayırlı uğurlu olsun.”

 

Milletvekili Çalık, Uçbağlar Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıda Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile telefonda görüşerek, görüşmeyi vatandaşlara dinletti. Malatyalılara müjdeyi veren Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “Battalgazi Devlet Hastanesi’nin ihalesini yaptık. 1-2 gün içinde ihale neticelenmiş olacak” dedi.

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, daha sonra Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar ve AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte Karakavak Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle toplantısına katıldı.

 

Mahalle toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, “2014 yılında hizmet, kültür, sosyal, sportif, çevreci belediyecilikle işlerimize başladık. Her alanda en iyisi olmak ve bölgemizi güçlendirmek, geliştirmek, güzelleştirmek için büyük gayretlerimiz oldu. Hamdolsun kısa sürede de bunları gerçekleştirdik ve ilçemizi marka ilçe haline getirdik. Birçok alanda ilerledik, geliştik” dedi.

 

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ise “Sizlerin desteğiyle güçlü bir şekilde hem Yeşilyurt’umuza hem de Karakavak’a daha güzel hizmetler geleceğine inanıyoruz. Hem Yeşilyurt’umuz hem de Malatya’mızda daha güzel hizmetlere daha güçlü bir şekilde sahip olabilmemiz ayrıca, cumhurbaşkanımızın Malatya’dan sesinin daha güçlü çıkması, dosta düşmana ‘Malatya reisinin yanında duruyor’ diyebilmesi için desteğinizi talep ediyoruz. Bizim heyecanımız milletimize, hemşerilerimize hizmet etmek. Partimize hizmet edip, reisimizin yanında durma heyecanımız var. İnşallah sizlerin bu heyecanıyla bizler daha heyecanla şehrimiz için çalışacağız” şeklinde konuştu.

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık da “31 Mart’ın kararını Karakavaklılar vermiş, hepinize helal olsun. Yeşilyurt’ta bir çınar var. Allah nasip ederse Yeşilyurt’ta Mehmet Çınar’ı belediye başkanı seçmeye hazır mıyız? Yeşilyurt’ta Mehmet Çınar, büyükşehirde Selahattin Gürkan, Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan ile durmak yok yola devam” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın