18.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Çalık görevini devraldı

Çalık görevini devraldı

AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen AK Parti Malatya Milletvekili partinin genel merkezinde düzenlene törenle görevini  AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar’dan devraldı.

AK Parti Genel Merkezi’ndeki törene AK Parti Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz,AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, milletvekilleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Partili yöneticiler, kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri katıldılar.

AK Parti  Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Nükhet Hotar, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini Öznur Çalık’a devretti.

Hotar, sosyal politikalar konusunda güzel çalışmalar yapıldığını söyleyerek, bundan sonraki süreçte yeni ve daha güzel çalışmalar yapılacağına inandığını söyleyerek, Malatya Milletvekilimiz Öznur Çalık’a yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise, “Çok kıymetli bir elden, çok ulvi bir görevi devralmanın mutluluğunu yaşıyorum. AK Parti’nin en önemli programlarından birisi olan sosyal devlet anlayışının oluşturulması, oturtulması konusunda Nükhet Hotar başkanımın çok önemli katkıları oldu. Kurucu liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın koymuş olduğu ilkeler çerçevesinde, O’nun çıkmış olduğu yolda hep birlikte Allah’ın izni ile hep birlikte yürüyeceğiz.  Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile birlikte inşallah AK Parti Genel Merkezi’nde sosyal politikalar adına toplumun tüm kesimleri ile birlikte mağdur coğrafyalar dahil olmak üzere çalışmalar yürütmeye çalışacağız.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın