28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

ÇALIK KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI

ÇALIK KUTLU DOĞUM HAFTASI MESAJI
AK Parti Malatya Milletvekili Çalık Kutlu Doğum Haftası ile ilgili bir mesaj yayınladı.
Çalık Mesajında;
Âlemlere rahmet olarak gönderilen rahmet, sevgi ve hoşgörü timsali Peygamber Efendimizin, doğumlarının sene-i devriyesinde bizlere bıraktığı ölümsüz ve mukaddes miraslarını bugün bizler elimizden geldiğince ifa etmeye çalışıyoruz.
Allah Resulünün zaman ve mekândan münezzeh öğretileri geçmişte olduğu gibi bugün de insanlık tarihini derinden etkilemiş, iletileri ve hayatıyla insanların aydınlanmasına ve olgunlaşmasına istikamet vermiştir.
 Allah’ın elçisi Peygamber Efendimizin dünyamıza teşriflerinin 1443’üncü senesi içeresindeyiz. Tüm hayatımızı bugün bir kez daha gözden geçirme zamanıdır.
Geçmişinde 700 yıl Cihan’a hükmetmiş, herkese, her inanca, her etnik gruba hoşgörü ve samimiyetle yaklaşan bir Ceddin torunları olarak, ülke ve millet olarak samimiyetimiz ve hoşgörümüz noktasında; birbirimizle olan ilişkilerimizde, çalışmalarımızda, günlük yaşamız da her zamankinden daha fazla samimiyete ihyacımız vardır.
Unutulmamalıdır ki bugün Hz. Peygamberi sevmenin, ona tabi olmanın her şeyden önce derin bir samimiyet gerektirdiği, Müslümanlık tarihinin ortak özelliğinin dinde samimiyet olduğu göz ardı edilmemelidir.
Bu vesile ile Kutlu Doğum Haftasının, ülkemize, milletimize ve tüm İslam Âlemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.
http://www.malatyabeydagi.com/haber/2035/calik-kutlu-dogum-haftasi-mesaji.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın