28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Çınar, Gündüzbey’in de kendisini iyi yerlerde yer edinmesi adına çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Çınar, Gündüzbey’in de kendisini iyi yerlerde yer edinmesi adına çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

“2014’ten buyana Gündüzbey’e bir çok hizmet yaptık”

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, ” Hem hizmet belediyeciliği kapsamında hem de fiziksel belediyeciliği kapsamında çalışmalarımız oldu. Kültür ve sosyal belediyecilikte de güzel çabalar gösterip, hizmetler yaptık. Yeni dönemde de gönül belediyeciliğiyle bu hizmetlerimizi daha güçlendirip, güzelleştirip, her bir hemşerimize tek tek ulaşacağız” dedi.

Çınar, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Gündüzbey’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, 2014’ten buyana Gündüzbey’e bir çok hizmeti yaptıklarını ifade etti.

Çınar, Gündüzbey Mahallesi’nde Yeşilyurt Belediyesi olarak birçok çalışma yaptıklarını kaydederek, Gündüzbeylilerle birçok projeler ürettiklerini dile getirdi.

Yeşilyurt’un büyümesi ve gelişmesi adına önemli çalışmalar yaptıklarını anlatan Çınar, Gündüzbey’in de kendisini iyi yerlerde yer edinmesi adına çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Çınar, 31 Mart’ta Türkiye’nin önemli bir seçime gideceğini ifade ederek, “31 Mart’ta yerel seçime gidiyoruz. Yerel seçimle birlikte ülkemiz ve ilimizde beş yıl boyunca hizmet edecek olan yerel yönetimler yeniden oluşturuluyor. Başkanlıklar, meclisler, meclis karar organları tekrardan teşkil edilecek. Geçmiş dönemde memleketimiz için güzel çalışmalar yaptık. Hem hizmet belediyeciliği kapsamında hem de fiziksel belediyeciliği kapsamında çalışmalarımız oldu. Kültür ve sosyal belediyecilikte de güzel çabalar gösterip, hizmetler yaptık. Yeni dönemde de gönül belediyeciliğiyle bu hizmetlerimizi daha güçlendirip, güzelleştirip, her bir hemşerimize tek tek ulaşacağız” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise Yeşilyurt’un 330 bin nüfuslu bir ilçe, Malatya’nın da büyükşehir olmasıyla birlikte hizmetlerin her birini vatandaşlarla buluşturduklarını kaydetti.

Malatya’ya 20 katrilyonluk yatırım getirdiklerini ifade eden Çalık, önemli hizmetler yaptıklarını anlattı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın