29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ilimizi ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ilimizi ziyaret etti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Malatya’da

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarda bulunmak, yapımı tamamlanan hizmetlerin toplu açılış törenine katılmak, STK temsilcileri ve iş adamları ile bir araya gelmek üzere ilimizi ziyaret etti.

Malatya Havalimanı’nda AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Vali Hulusi Şahin ve il protokolü tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, karşılama heyetiyle tek tek tokalaşarak askeri mangayı selamlamasının akabinde Malatya’daki programlarına katılmak üzere havalimanından ayrıldı.

Büyükşehir Belediyesi yanındaki alanda kendisini bekleyen vatandaşlara hitap eden, ülkemiz ve dünya gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlar, milletvekilleri, Vali Hulusi Şahin ve il protokolünün katılımıyla, Battalgazi Devlet Hastanesi, Hekimhan Tünelleri, Kuru Kayısı Lisanslı Depo ve Borsası, Kızılay Sistem Yapı Fabrikası başta olmak üzere yapımı tamamlanarak hizmete alınan kamu, belediye ve özel yatırımlardan oluşan yaklaşık 19 milyar tutarındaki 133 yatırımın toplu açılışını gerçekleştirdi.

Malatya’ya 20 yılda 33 milyarlık yatırım yapıldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılışı yapılan yatırımlarının Malatya’ya ve Malatyalılara hayırlı olmasını diledi.

Toplu açılış töreni sonrasında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’dan yapılan yatırımlar ve projeler hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Merkez Kapalı Spor Salonunda “Gençlik Bizim Mahalle Bizim” etkinliğine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle bir araya geldi.

Son olarak iş adamları, sektör temsilcileri, STK temsilcileri, basın kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderlerinin katılımıyla gerçekleştirilen programa katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada katılımcılara hitap etti.

23.10.2022 tarihinde Diyarbakır’da toplu açılış programına katılmak üzere ilimizden ayrılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu gece ilimizde misafir olacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın