28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

“Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğiyle başlayacak”

“Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğiyle başlayacak”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, “Cumhuriyetimizin birinci yüzyılı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başladı. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını da yine bir Kemal’in önderliğinde başlatacağız” dedi.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerde Malatya’dan milletvekili adayı olan Kiraz, kent genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Malatya merkezde ve ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelen Kiraz, 14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için destek istedi.

Seçim ziyaretlerinde 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine dikkat çeken Kiraz, cumhuriyetin ikinci yüzyılının inşası için verilecek her bir oyun önemli olduğunu, buna göre tercih yapılması gerektiğini söyledi.

“14 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı yapacağız” diyen Kiraz, “14 Mayıs seçimi öncesi Türkiye’de çok güzel bir birliktelik oluştu. Cumhuriyetimizin birinci yüzyılında Gazi Mustafa Kemal’in etrafında birleşerek, bütün unsurlar bir araya gelerek, laik demokratik bir cumhuriyet kurduk. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında yine bir Kemal’in etrafında birleştik, bütünleştik” ifadelerine yer verdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın