28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Darende İlçemizin Tüm Eksikliklerini Tamamlayacağız

Darende İlçemizin Tüm Eksikliklerini Tamamlayacağız

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert:

“DARENDE’NİN EKSİKLERİNİ TAMAMLAYACAĞIZ”

  • Darende İlçesi Mahalle Muhtarları ile toplantı yapan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan, Darende İlçemiz için kesin talimat verdi. Tüm eksikliklerini tamamlayacağız” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Mert, Darende İlçesi mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya; MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, AK Parti İlçe Başkanı Veysel Karaman, MHP İlçe Başkanı Mehmet Altun, BBP İlçe Başkanı Ruhi Kahraman, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

BAŞKAN ÖZKAN: SIKINTILI BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin Malatya’da büyük yıkımlara yol açtığını belirten Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, “Zaman geçtikçe taleplerimiz ve isteklerimiz değişiyor. Allah nasip ederse bu sene Darende’nin hizmet eksiklerini tamamlamaya gayret göstereceğiz. Tabi ki bu sıkıntılı süreçler geçirdik.  Depremlerde Malatya’mız ciddi manada etkilendi. Belki bu 11 ilde en fazla bina kaybı olan en fazla maddi hasar gören il olduk. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin de gerçekten bu süreçte o bölgede ciddi işleri var. Ciddi sıkıntıları var, çalışmaları var. Bunları da göz önünde bulundurarak bizlerde birbirimize saygı sevgi çerçevesinde buradaki şehirdeki mahallelerdeki eksikleri tamamlamak zorundayız. Elimizdeki imkan ve güçle bu hizmetleri yerine getirmek zorundayız. Büyükşehirde kendine düşeni yapmaya gayret gösteriyor.  Özellikle MASKİ Genel Müdürümüz Mehmet Mert’e çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Allah razı olsun. İki senedir biz Darende de musluktan su içiyoruz, şişe suyu gibi su içiyoruz. Ben onun için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan başta olmak üzere, MASKİ Genel Müdürümüz Mehmet Mert ve ekibine canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

MASKİ GENEL MÜDÜRÜ MERT: TÜM EKİBİMLE SAHADAYIM

Şartlar ne olursa olsun Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda tüm Malatya’ya hizmet için çalıştıkları söyleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Darende’de geçen sene yoğun bir çalışma yaptık. Darende merkezde 16 kilometre yenileme yaptık. Kayıp kaçağımız çoktu. Merkezdeki pompaları kapattık. Tüm arkadaşlarımızla birlikte kayıp kaçağı önleyerek sisteme dahil ettik. Zaten çok lezzetli temiz bir suyumuz var. Depolara aktarmayı başlattık ve devam ediyoruz. Biz devletçi insanlarız, önceliğimiz cazibeli suyumuz varsa, kaynak suyumuz varsa bunu getirip insanların hizmetine sunmaktır. İhalelerimizi yaptık, elimizde muhtelif ihalelerimiz var. Sahada her türlü hizmeti vereceğiz. Dağ köylerimizde sondajla da su bulamadık, çalışmalarımız devam ediyor. Bütün ekip arkadaşlarımızla biz Malatya merkezde arızaları günlük gideriyoruz. Bunu ilçelere yavaş yavaş yayıyoruz. Bu ekipleri de güçlendirmeye çalışıyoruz. Sorunları yerinde çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. İçme suyu ile ilgili problem çözme işlerinin günlük yapılması gerekiyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a bize verdiği tüm imkanları kullanmaya gayret ediyoruz. Toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın