20.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Darende İlçesi Başdirek Mahallesi’nde içmesuyu alt yapı çalışmaları tamamlandı

Darende İlçesi Başdirek Mahallesi’nde içmesuyu alt yapı çalışmaları tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içmesuyu alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Darende İlçesi Başdirek Mahallesi’nin içmesuyu sorunu çözüldü.

Muhtar Yıldırım: İçmesuyu Sıkıntımız Çözüldü

Darende İlçesi Başdirek Mahalle Muhtarı Mehmet Yıldırım, yıllardır içmesuyu konusunda sıkıntı yaşadıklarını belirterek, Malatya’nın büyükşehir olmasıyla birlikte yetkinin MASKİ’ye geçtiğini ve MASKİ’nin de sıkıntıyı en kısa sürede çözdüğünü söyledi. Muhtar Yıldırım, “İçmesuyu alt yapısı konusunda sıkıntılarımız vardı. Gerekli müracaatlarımızı yaptık. MASKİ Genel Müdürlüğü bizleri suya kavuşturdu. Büyükşehir belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır başta olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüz Sayın dr. Özgür Özdemir ve ekiplerine mahallelim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dr. Özdemir: 1.800 Metre Hat Çalışması Yaptık

Konu ile bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Darende İlçesi Başdirek Mahallesi’nde içmesuyu alt yapı çalışmalarının tamlandığını belirterek, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalar kapsamında içmesuyu sorunu olan mahallerimizin sorunlarına eğilerek bir bir çözüyoruz. Yıllardır içmesuyu sıkıntısı çeken Darende İlçesi Başdirek Mahallesi’ne 1 adet terfi binası ve 1.800 metrelik içmesuyu hattı çalışması gerçekleştirdik. Suyu sisteme vererek mahallemizin kullanımına sunduk. Mahalle halkımıza hayırlı olsun. İçmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu sorunu olan tüm bölgelerimizde çalışmalarımıza yaz-kış demeden devam edeceğiz” dedi.            

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın