28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

‘Dil Eğitiminin Büyüleyici Dünyası’ Çalıştayı

‘Dil Eğitiminin Büyüleyici Dünyası’ Çalıştayı

‘Dil Eğitiminin Büyüleyici Dünyası’ Çalıştayı

Öğretmenlerimizin dil eğitimi farkındalığını artırmak, uzaktan eğitim sürecinde dil öğretiminin etkili planlamalarına destek olmak amacıyla İl Müdürlüğümüzce “Dil Eğitiminin Büyüleyici Dünyası” adlı mesleki çalışma programı düzenlenmiştir.

9-23 Haziran 2020 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek olan ‘Dil Eğitiminin Büyülü Dünyası’ temalı Dil Becerileri Çalıştayı programımıza; Prof.Dr.İlhan Erdem, Prof.Dr.Erol Duran, Çocuk Edebiyatı Yazarı Birsen Ekim Özen, Prof.Dr.Hayati Akyol, Prof.Dr.Mehmet Temizkan, Doc.Dr. Seyit Ateş, Dr.Öğr.Üyesi Melike Günyüz, Çocuk Edebiyatı Yazarı Ülker Kurtcan, Doç.Dr. Talat Aytan, Doç.Dr. Mustafa Başaran katılarak, öğretmenlerimizle tecrübelerini paylaşacaklar.

Hafta içerisinde belirlenen günlerde saat 14.00’de  düzenlenecek olan online (zoom)  Dil Becerileri Çalıştayı’na Sınıf öğretmenleri ve Türkçe öğretmenleri katılım sağlayacak.

Alanında uzman kişilerin katılımıyla online olarak gerçekleştirilecek olan çalıştayda, Okumak ve Çocuk Kitapları, Dinleme Becerisi, Okuduğunu Anlamada Soru Sormanın Önemi, Konuşma Becerisi, Edebiyatın Çocuğun Kişilik Gelişimi Üzerine Etkileri, Dijital Okuryazarlık ve Veri Okuryazarlığı, Çocuk Edebiyatı ve Düşünme Becerilerinin Geliştirilmesi, Okuma Kültürü Kazanımı, Yaratıcı Yazma konuları değerlendirilecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın