29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

DOUBLE TREE BY HİLTON MALATYA’DA AÇILDI

DOUBLE TREE BY HİLTON MALATYA’DA AÇILDI
MALATYA, Türkiye – 27 Mayıs, 2014 – DoubleTree by Hilton ve Hilton Worldwide bugün DoubleTree by Hilton Malatya’nın açıldığını bildirdi. Malatya’nın merkezinde ve Malatya Park AVM’nin hemen yanı başında bulunan 18 katlı otel otel, şehir silüetine hakim 202 modern ve konforlu odaya sahip.
DoubleTree by Hilton Global Başkanı John Greenleaf açılışla ilgili olarak “DoubleTree otellerinin dünya genelindeki büyümesinden gurur duyuyoruz. Türkiye bizim için çok heyecan verici ve önemli bir pazar. DoubleTree by Hilton Malatya’yı portföyümüze eklemiş olmaktan dolayı heyecanlıyız ve dünya üzerindeki 370 otelimizde olduğu gibi konuklarımıza özel konfor ve servisimizi sunmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.
İdeal konumuyla DoubleTree by Hilton Malatya, iş ve tatil amaçlı seyahat edenlerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda tasarlandı. Otelin Spa ve Wellness Center’ı, 24 saat açık fitness’ı, 2 masaj odası ve buhar banyosu, saunası, Türk hamamı, güneşlenme alanı ve kapalı havuzu, misafirlerin huzur içinde dinlenebilecekleri alanlar olacak. Ayrıca otel misafirleri, Meliddu Restaurant’ta dünya mutfağının yanı sıra ödüllü Executive Şef Onur Şen tarafından hazırlanan lokal Malatya lezzetlerini de tadabilecekler ve Teras Bar&Grill’de Beydağı’nın nefes kesen manzarası eşliğinde hoşça vakit geçirebilecekler.
Hilton Worldwide Üst Sınıf Otellerden Sorumlu Türkiye Genel Müdürü Armin Zerunyan, “Bugün ekibimiz ve misafirlerimiz ile DoubleTree by Hilton Malatya’nın açılışını kutlamaktan onur duyuyoruz. Hilton Worldwide, Türkiye’de faaliyet gösteren beş markası ile dünya standartlarında hizmet sunmaya devam ediyor ve bu en yeni otelimiz portföyümüze değerli bir katkı sağlayacak ” dedi.
İleri teknolojiyle donatılmış bir Business Center’ı bulunan DoubleTree by Hilton Malatya farklı toplantı ve etkinlikler için bölünerek hizmet verebilen 2 büyük toplantı salonu sunmaktadır. 18. kattaki board şeklindeki toplantı salonları teras bağlantısıyla beraber iş amaçlı konaklayan misafirlere ilham veren bir şehir manzarasına sahiptir. Otelde aynı zamanda büyük organizasyonlar için 825 m²’lik bir balo salonu bulunuyor. Verimli bir konaklama için son teknolojiyle donatılmış 24 saat açık bir Business Center ve geniş bir fuaye alanı mevcut.
Malatya Havaalanı’na 27 km mesafede bulunan DoubleTree by Hilton Malatya, aynı zamanda UNESCO tarafından Dünya mirası listesine alınan Nemrut Dağı, Aslantepe Höyüğü, Malatya Kalesi gibi tarihi ve kültürel zenginliklere yakın konumuyla da dikkat çekiyor. Otel kara ve demiryolları ile kolay ulaşım imkanlarının tam merkezinde bulunuyor.
DoubleTree by Hilton Malatya Genel Müdürü Haluk Bilgili, “Otelimizde ilk konuklarımızı ağırlamanın ve DoubleTree by Hilton’un dünyaca ünlü geleneksel sıcak çikolatalı kurabiyeleri ile karşılayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. İş ve tatil için seyahat edenlere keyifli seçenekler sunan Malatya’da otelimiz geleneksel değerleri ve moderniteyi en güzel şekilde bir araya getirecektir” şeklinde konuştu.
Hilton HHonors misafir sadakat programı üyeleri DoubleTree by Hilton Malatya’daki her konaklamalarında puan kazanıp kullanabilecekler. Hilton HHonors Event Bonus Programı
kapsamında da, otelde düzenleyeceğiniz toplantı, konferans, düğün ya da nişan organizasyonlarından da puan toplanılabilecek.
DoubleTree by Hilton Malatya, Malatya’nın merkezi İnönü Caddesi 44090 adresinde yer almaktadır. Daha fazla bilgi almak ya da rezervasyon yaptırmak için 0 422 377 70 70 no’lu telefonu arayabilir ya da DoubleTree by Hilton Malatya adresini ziyaret edebilirsiniz. Medya mensupları daha fazla bilgiye news.doubletree.com dan ulaşabilirler.
###
DoubleTree by Hilton Hakkında
Yaklaşık 6 kıta ve 32 ülkenin tatil yörelerinde ve metropollerindeki geçiş bölgelerinde bulunan 370 lüks oteliyle hızla gelişen, global bir otel zinciridir. Otel müşterilerimiz, takım üyelerimiz ve hizmet etmekten gurur duyduğumuz misafirlerimiz için yaptığımız en küçük şeyler bile DoubleTreeby Hilton olarak ileriye yönelik deneyimler yaratmamıza sebep olur. Konukseverliğimiz otele varışınızın ardından sıcak çikolata parçacıklı cookieler ile başlıyor; ödüllü Hilton HHonors konuk bağlılığı programı, kaliteli servisi, misafirlerine yaşattığı hoşluklar ve 45,000’i aşkın takım üyesinin yaşattığı sıcaklık ile CARE kültür geleneği ile devam ediyor.
Herhangi bir DoubleTreeby Hilton oteline rezervasyon yapmak için www.doubletree.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sosyal medya kullanıcıları
www.facebook.com/doubletree, www.twitter.com/doubletree ve www.youtube.com/doubletreehotels adreslerinden bize ulaşabilir. En son haberler, hikayelerimiz ve marka ile ilgili bilgi için, muhabir ve bloggerlar DoubleTreeby Hilton Global Medya Merkezi’ni www.doubletreebyhiltonglobalmediacenter.com adresinden ziyaret edebilir.
Hilton Worldwide Hakkında
Hilton Worldwide, konaklama sektörünü lüksten tam servise, resorttan kapsamlı suit konaklamasına ve tam odaklı servis otellerine kadar genişleten lider bir konaklama şirketidir. Hilton Worldwide, kendini 94 yıldır sıradışı misafir deneyimleri yaşatma geleneğini devam ettirmeye adamıştır. Şirketin portfolyosunda on tane birinci sınıf marka vardır. Bu birinci sınıf markaların içinde Waldorf Astoria Hotels& Resorts, ConradHotels& Resorts, Hilton Hotels& Resorts, DoubleTreeby Hilton, EmbassySuitesHotels, Hilton GardenInn, HamptonHotels, HomewoodSuitesby Hilton, Home2 Suitesby Hilton ve Hilton Grand Vacations gibi 91 ülke ve bölgedeki 678,000’i aşkın oda, 4.000’i aşkın managed, bayii, owned , kiralık oteller ve devremülk araziler vardır. Şirket aynı zamanda ödüllü bir müşteri sadakat programı olan Hilton HHonors®’ı da yönetiyor

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın