29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Dr. Ömer Urhal ; Malatya Güvenli ve Huzurlu Bir Şehir

Dr. Ömer Urhal ; Malatya Güvenli ve Huzurlu Bir Şehir

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Yönetim Kurulu, Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’ı Yeni Emniyet Binasında Ziyaret Etti.

Anadolu Basın Birliği Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ,  Malatya’da bir çok kamu kurumları yeni yapılan binalara taşındı. Bu kapsamda İl Emniyet müdürlüğümüzde günümüz şartlarına uygun fiziki ve alt yapısı bitirilmiş yeni binasına kavuştu. Yeni Malatya İl Emniyet Müdürlüğü binası Malatya’mıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Emniyetimiz   güzel ve modern bir binaya kavuştu. Bunun için emeği geçen herkese ve sayın İl Emniyet Müdürümüz Dr. Ömer Urhal bey ve ekibine teşekkür eder yeni binanın kendilerine hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

Ayrıca bizler arada bir medya olarak , emniyetimizle istişare halinde olup ilimizde ve ülkemizde olup biteni kamu oyu ile paylaşım  ve bilgilendirme noktasında ortak hareket ediyoruz. Yaşadığımız şehrin daha huzurlu güvenir olması için elimizden gayreti gösteriyoruz  dedi.

Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ise ,  Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Yönetimine Nezaket Ziyaretinden Dolayı Teşekkür Etti.

Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal,  Malatya artık büyük şehir , eski binamız  yetersiz kalıyordu.  Ama yeni binamızı teslim almamızla birlikte bir çok dağınık durumda ki birimlerimizi bir çatı altında topladık.  Şimdi ki binamız günümüz teknolojisi ve  inşaat tekniği ile yapıldı. Böyle bir binanın kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.  Malatya her şeyi ile en güzeli en iyi hizmeti hak eden bir şehir. Malatya Huzur ve Güvenli bir şehir. Malatya’da devletimiz ve Emniyetimiz özellikle illegal yapılarla ciddi mücadele vermektedir. Şu an Malatya’da uyuşturucu satıcıları ve  temin edenlerle çok ciddi mücadele verdik ve şuç oranını en aza indirdik. Ekiplerimiz 7gün 24 saat aralıksız suç örgütlerine göz açtırmıyor. Gerçekten Malatya’mız Güvenilir ve Huzurlu bir şehir. Bizi doğrulayan en güzel örnek Türkiye İstatistik Kurumu verileridir. İsteyen geçmişteki ve günümüzdeki Devletin bu kurumunun İstatistik rakamları ile karşılaştıra bilir.

Ayrıca sizlerde bizim gibi medya ve basın olarak kamu görevi görmektesiniz. Basınımızın zor şartlarda görev yaptığını biliyoruz. Bizlerde elimizden geldiği kadar, basınımızın yanında olmaya ve sıkıntılarını dinleyip çözüme kavuşturmaya özenle yaklaşım sergileyeceğiz dedi. Bizler her zaman basınımızın yanında olacağız ve hep birlikte Malatya’ya hizmet edeceğiz dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ daha sonra Yeni Binaya taşınmalarından dolayı Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’a bir tablo hediye etti.

Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ise Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Yönetimine ziyaretlrinden ve hediye edilen tablodan  dolayı teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretinden sonra toplu resim çekimi gerçekleştirildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın