29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Eda Taşpınar mevsimi geldi

Eda Taşpınar mevsimi geldi

İşte Eda Taşpınar’dan büyüleyici bronzluğun ve plaj şıklığının 10 altın kuralı:

– Plajda salına salına yürümek istiyorsanız, yaza hazırlık önemlidir. Doğru beslenme için karbonhidrat ve proteini dengeli tüketmek, tatlılardan, özellikle çikolatadan uzak durmamız gerekli. Biliyorum bu son kısım hepimiz için oldukça zor.

– Yaza hazırlanırken olmazsa olmaz egzersizdir. Kendimize vakit ayırıp yürüyüşle başlamak sonrasında seviyemizi yükseltip koşuya geçmek ve gymde tüm vücudu çalıştıracak hareketlere yönlenip, fonksiyonel antrenman yapmak büyük önem taşıyor.

– Benim gizli formülüm Anneannem’in hediyesi doğal at kılı fırçası. Bu ürünü kullanarak selulit oluşumunu en aza indirgemek ve pürüssüz bir cilt ve parlaklık elde etmek mümkündür.

– Plajda güneşlenmek için seçeceğiniz yer önemlidir. Tüm plaja hâkim, sizin herkesi görebileceğiniz ancak herkesin sizi rahatça göremeyeceği bir yeri tercih etmelisiniz.

– Güneşlenirken ne okuduğunuz önemlidir, sizi sürükleyecek konulara sahip kitaplar tercih etmelisiniz. Gün boyu kulaklarınızda sizi yormayacak rahat müzikleri tercih edin.

– Büyüleyici bronzluk için tüm gün plajda yatmanız gerekmez. Kalıcı bronzluğu yavaş yavaş elde etmeniz mümkündür. Daha çok sabah saatlerini ve öğle sonrası saatlerini tercih edin, bu sayede arkadaşlarınızla vakit geçirmeye, spor yapmaya da vaktiniz olur.

– Güneşlendiğiniz süre içinde su kaybedersiniz, bol bol su içmeyi unutmayın.

– Güneşe çıkmadan en az bir hafta önce başlayarak bronzluk koruyucu losyonunuzu sürün, soyulmayı önleyin. Tatil sonrası da losyonunuzu kullanarak bronzluğunuzu koruyabilirsiniz.

– Kullandığınız güneş yağının seçerken kokusuna dikkat edin. Plajda yürüdüğünüzde arkanızda güzel bir koku bırakmak önemlidir. Unutmayın insan beyni kokuyu ne kadar zaman geçerse geçsin unutmaz.

– Plaja giderken bikini, pareo, gözlük, çanta seçimlerinizin uyumu önemlidir. Giyindikten sonra aynaya bakın gözünüze ilk çarpanı çıkartın, çünkü gözünüze ilk çarpan mutlaka fazlalıktır. Benim için yazın plaja giderken gladyatör sandaletlerim olmazsa olmazımdır.

İşte Eda Taşpınar ürünlerinden birkaçı…

Bronzing Bomb

Sınırlı adetlerde özel olarak üretilen bronzluğun son noktası Bronzing Bomb! En az bir hafta süreyle güneşlenmeden kullanılması tavsiye edilmeyen Bronzing Bomb’u, esmer tenlilerin kullanması tavsiye edilmekte. Bronzing Bomb orijinal Eda Taşpınar bronz rengini yakalamanıza yardımcı olacak.

Güneş Sonrası Serinletici Jel

Eda Taşpınar Güneş Sonrası Serinletici Jel içeriğindeki tea tree ve mentol sizi serinletirken, E vitamini topçukları cilt ile temas ettiğinde patlayarak cildin nemli kalmasını ve çabuk toparlanmasını sağlar.

At Kuyruğu Bitkisi Şampuanı

At Kuyruğu Bitkisi sayesinde saçların uzamasına ve zarar görmüş keratin yapısının onarılmasına yardımcı olarak saçlara gövde ve hacim kazandırır. Saçları kökten uca kadar besler. Saçları yüzey aktiflerin irritasyonuna karşı koruyarak nemlendirmeye yardımcı olur. İsviçre ve İtalya’da geliştirilmiş ve klinik olarak test edilmiş, patentli aktifler ile formüle edilmiştir. Ödülü Anagain aktif maddesi Pisum Sativum (Peal) Sprout Extract sayesinde saçların uzamasına yardımcı olur.

Selülit Karşıtı Doğal At Kılı Fırçası

Selülitlerin oluşmasının en büyük sebebi dolaşım bozukluğudur. Dokuların bozulması sonucunda doku ödemi oluşur. Ödem kan ile yağ hücreleri arasındaki iletişimin aksamasına ve yağ hücrelerinin metabolizmasının bozulmasına yol açarken, bağ dokusunun yapısının bozularak, setleşmesine yol açar. Selülite özgü portakal kabuğu görünümü meydana gelir.

Kullanımı: Sabah ve akşam 5 dakikanızı ayırarak vücudunuzun dolaşımını hızlandırır ve selüliti giderebilirsiniz. Temiz ve kuru ciltte selülitli olan bölgeye diz kapağının arkasından kalça bitimine yer çekimine ters olarak tarama işlemi yapın. Dolaşımın hızlandığını ve cildin hareketlendiğini hissedeceksiniz.

KAYNAK : http://www.kadinvekadin.net/eda_taspinar_mevsimi_geldi.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın