19.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

“Engelsiz Bir Yaşamı Sevgi, Dayanışma Ve Empati İle Hep Birlikte Sağlayacağız”

“Engelsiz Bir Yaşamı Sevgi, Dayanışma Ve Empati İle Hep Birlikte Sağlayacağız”

BAŞKAN ÇINAR’DAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI;

“Engelsiz Bir Yaşamı Sevgi, Dayanışma Ve Empati İle Hep Birlikte Sağlayacağız”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Dünya Engelliler Günü olarak kabul edilen 3 Aralık, engelli vatandaşlarımızın sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek, farkındalık yaratmak açısından büyük önem taşımaktadır. Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanındayız.” dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Sağlıklı her insan aslında bir engelli adayıdır. Engel sadece doğuştan gelen bir durum değil, sonradan da oluşabilecek bir durumdur. Engellilik, sosyal yönleriyle her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini en aza indirgemek için herkesin katkısına, duyarlılığına ve ortak çabasına ihtiyaç hissedilen toplumsal bir husustur.

Özel hemşehrilerimizin yanında olmak her şeyden önce insan olmanın bir sorumluluğudur. Toplumun içerisinde, özel ve değerli bireyler oldukları bilinciyle, hayatın içerisinden tüm engelleri kaldırarak, hayata katılımlarına destek olarak yaşamlarını daha da güzelleştireceğimize inanıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın toplumun vazgeçilmez ve ihmal edilmez bir parçası olduğunu ve her birimizin de bir engelli adayı olduğunu unutmamalıyız.

Yeşilyurt Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda dezavantajlı vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak ve onların toplumsal yaşama katılımlarını artıracak çalışma ve projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Yalnızca özel günlerde değil, tüm imkanlarımızla her zaman dezavantajlı kardeşlerimizin yanındayız. Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte sağlayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli bireylerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü en içten dileklerimle kutluyor, engellerimizin hayatın içinde yer alması için herkesin gayret göstermesini temenni ediyor, aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum.” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın