28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Esenlik 40. Şubesi Bostanbaşı’nda açıldı

Esenlik 40. Şubesi Bostanbaşı’nda açıldı

Esenlik 40. Şubesi Bostanbaşı’nda açıldı

GÜRKAN: ESENLİK MALATYA’MIZ İLE BÜTÜNLEŞMİŞ BİR ŞİRKETİMİZ

Bölgenin kalkınma ve refahı anlayışıyla her zaman hemşerilerinin hizmetinde olan Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Marketler zincirine bir yenisi daha eklendi. Bostanbaşı Cadde Şubesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Düzenlenen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanısıra AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ile bazı vakıf, dernek, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Gürkan: Esenlik Malatya’nın, sizin şirketinizdir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; “Bu açılışımızın başta Malatya’mıza, Bostanbaşı’mıza ve Esenlik şirketimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. ESENLİK şirketimiz Malatya’mız ile özdeşleşmiş, Malatya ile bütünleşmiş bir şirketimiz. ESENLİK Malatya’nın şirketidir. Sizin şirketinizdir. Esenlik’e sahip çıkmak Malatyalı hemşerilerimizin asil görevidir. Esenlik Şirketinin de, hizmet noktasında en nitelikli, en kaliteli ve güler yüzle hizmet sunma mecburiyeti vardır.” dedi.

Göreve geldiklerinde zarar eden mağazaları kapattıklarını ifade eden Gürkan, “Bu kapatma küçültme anlamında değil, yerine daha güzel ve daha yenisini, daha büyük mağazalar açmak içindir. Şirketler yüzde 100 oranında belediyemizin ortaklığıyla kurulmuş şirketlerdir. Bu şirketler kurulurken hem Malatya’da fiyat istikrarını temin ederken, müşteri memnuniyetini esas alırken bir taraftan da var olan kârını tekrardan Malatya’ya yatırım olarak dönüştürmesi amaçlanmıştır. Başka yerdeki olumsuz örnekleri kendimize olumlu örnek olarak almayacağız. Bu doğru bir değerlendirme değildir” ifadelerine yer verdi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın