29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Fendoğlu, 2019 Yılı Şehit Hamit Fendoğlu Futbol Turnuvasının Startını Verdi

Fendoğlu, 2019 Yılı Şehit Hamit Fendoğlu Futbol Turnuvasının Startını Verdi

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, 23 Haziran’da yapılacak İstanbul Büyükşehir Belediye seçim çalışmaları kapsamında Malatya ili Darende ilçesi ve çevre köyleri yardımlaşma ve dayanışma derneğinin organize ettiği “2019 yılı Şehit Hamit Fendoğlu futbol turnuvası” startını verdi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu,MHP MYK üyesi Ahmet Yiğit Yıldırım ve Başakşehir MHP ilçe Başkanı Fatih Keleşoğlu, MİDİDER başkanı Mehmet Ayhan’ın ve İstanbul’da yaşayan Malatyalılar’ın yoğun katılımı ile Küçükçekmece Halkalı stadyumunda MİDİDER’in organize ettiği “2019 Şehit Hamit Fendoğlu Futbol turnuvası” ilk müsabakasında Milletvekili Mehmet Fendoğlu turnuvanın başlangıcını gerçekleştirdi.
Milletvekili Fendoğlu ;
“Bu organizasyonu başlatanlara, uygulayanlara ve düzenleyen MDİDER yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyelerine , tüm Malatyalı hemşerilerime teşekkür ediyorum.
Sporcu bir Babanın evladıyım Malatyaspor’da futbol oynadım, futbol oynama süremde Mardin’de ceza aldım ve oynayamadım. Daha sonra Malatyaspor’da genel kaptan olup rahmetli Nurettin Soykan abimin yönetiminde namağlup şampiyonluklara imza attık. Bugün Malatyaspor Avrupa yolunda emin adımlarla ilerliyor ve Avrupa’ya gidecek bugün yenilmiş olsa bile içeride Bursa maçını alıp Avrupa kupalarında Malatya’nın adını Türkiye’ye duyurduğumuz gibi Avrupa’ya da duyuracağız. Bu başarıda katkısı olan başta Malatyaspor yönetim kurulu ile başkanımıza içeride dışarıda takımımızı destekleyen burada bulunan Marmara derebeylerine ve Malatya’daki derebeylerine ve tüm taraftarlarımıza huzurlarınızda teşekkür ederim.
Siyaset apayrı bir şey 81 vilayet hepimiz kardeşiz aynı evin külfetiyiz, aynı evin çocuklarıyız. Nasıl ki Malatya’da 13 ilçeye bir Malatya’yı temsil ediyorsa, 81 ilimiz de Türkiye’yi temsil ediyor. Bazı yerlerde fikir ayrılıklarımız tabi olabilir. Ama bizi ortak paydamız olan Türkiye sevdamızdan hiçbir zaman vazgeçmedik, vazgecmeyeceğiz. Çünkü bizim sevdamız Büyük TÜRKİYE’dir .

Buradan önce iş adamlarımızla MİAD iftar programında bir ara daydık. Orada da belirttim; Malatya Osmanlı ve daha öncesi Selçuklu dönemide dahil önemli vilayetlerimizden biridir. Gerek nüfus yapısı gerekse coğrafi konumu bakımından stratejik bir öneme sahiptir ve sağcısı solcusu, alevisi sunnisi ,Türk’ü ve kürdü hep bir arada bir aidiyet duygusuna sahiptir.
Oda Türk milliyetçiliği’dir.
Malatya’dan ;
işçi çıkar,
Bilim adamı çıkar,
bürokrat çıkar,
siyasetçi çıkar,
fakat vatan haini asla çıkmaz.
Malatya her zaman Vatanı,Milleti ve Devleti için gereken asli vazifeyi yerine getirmiştir.

Spor bizim ruhumuzdur. Gençliğimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp sporla buluşturmak için bu tarz organizasyonlar çok önemlidir. Özellikle ülkü ocaklarımızın başlatmış olduğu bir kampanya var Uyuşturucuya karşı başlatılan kampanyadır. Bire kez daha gençlerimize sesleniyorum “Uyuşturucuya hayır Spora evet”. Buradan tüm gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak durmaya ve sporun güzel dünyasına davet ediyorum.
MİDİDER ve yönetimine tekrar teşekkür ediyorum.
Allah nasip ederse iki ay sonra final maçında da aranızda olacağım.Allah’a emanet olun Allah birliğimizi dirliğimizi muhafaza eylesin.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın