16.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Fendoğlu, “MHP varsa, Malatyalılar ve Malatya hiçbir zaman tek başına ve kaderi ile baş başa bırakılmaz”

Fendoğlu, “MHP varsa, Malatyalılar ve Malatya hiçbir zaman tek başına ve kaderi ile baş başa bırakılmaz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Malatya’da depremin yaralarının sarılması bitene kadar, son bir esnafımız işyerine tekrar dönene kadar, son konutun son tuğlası yerine konulana kadar biz sahada olacağız, Malatya’da bulunacağız, Malatyalılarla gönül gönüle olacağız” dedi.

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP Malatya Milletvekili Adayları Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim Malatya il merkezi, Yazıhan, Hekimhan, Kuluncak ve Darende ilçelerinde seçim çalışmalarında bulundular.

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu ve MHP Heyeti, Malatya il merkezinde Beydağı TOKİ bölgesinde açık hava toplantısı, Çöşnük Mahallesinde kapalı solan toplantısı, Sarıcıoğlu Mahallesinde açık hava toplantısı, Darende’nin Ayvalı mahallesinde kapalı salon toplantısı, Kuluncak ilçe merkezinde esnaf ziyareti, Kuluncak Mahalle muhtarları ile toplantı, Alvar Mahallesi ziyareti, Hekimhan İlçesinin kurşunlu Mahallesi bölgesindeki yerleşim yerleri, Girmana Mahallesi ve yakın yerleşim yerleri ziyareti, Akpınar Mahallesi, Yazıhan ilçesine bağlı Fethiye Mahallesi ziyareti yaptılar.

Fendoğlu, “Malatya’da depremin yaralarının sarılması bitene kadar, son bir esnafımız işyerine tekrar dönene kadar, son konutun son tuğlası yerine konulana kadar biz sahada olacağız, Malatya’da bulunacağız, Malatyalılarla gönül gönüle olacağız. MHP varsa, MHP kadroları varsa, Malatyalılar ve Malatya hiçbir zaman tek başına ve kaderi ile baş başa bırakılmaz. Biliyoruz; Malatyalılar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmayacak ve güçlü bir destek verecektir. Malatyalılar, Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayarak yol arkadaşlığı yapan, ülkesi ve milleti için gövdesini taşın altına koyan MHP Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi de yalnız bırakmayacak ve güçlü bir desteği de MHP’ye verecektir.” dedi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve asgari ücretten vergi alınmaması gibi son 5 yıllık süreçte önemli adımlar ve uygulamaların MHP’nin talepleri ile hayata geçirildiğini açıklayan Fendoğlu, “Gelen Türk Asrı, Geleceğin Gücü Türkiye vizyonu ile 14 Mayıs günü halkımızın karşısına çıkıyoruz. Halkımıza beyannamemizi bir kez daha hatırlatıyoruz; Terörün tamamen bitirilmesi temin edilecek. Suriyelilerin gönüllü, güvenli ve onurlu şekilde yurtlarına dönmeleri sağlanacak. Gıda sevk zincirinde fiyatların maliyet kaynaklı olmayan kontrolsüz yükselişinin önüne geçilecek. Fiyat garanti sistemi getirilecek. Afet riski öncelikli yerlerden başlayarak, kentsel dönüşüm projeleri uygulamaya konulacak. Riskli yerlere ilişkin dönüşümlerde inisiyatifin devlette olacağı yasal düzenlemeler yapılacak. Dar ve sabit gelirli vatandaşların konut edinebilmesi için uygun yöntemler ve finansman uygulamaya konulacak. Muhtaç ve kimsesizler için devlet eliyle sosyal konutlar üretilecek. Jeolojik etütlerle fay hatları, dere yatakları, kıyı şeritleri, tarım alanları ve doğal yapılar gibi imara uygun olmayan alanlar tespit edilerek yerleşime kapatılacak.” İfadelerini kaydetti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın