28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Fendoğlu, “Milletimiz Erdoğan’ı tekrar seçecek, muhalefeti değiştirecek”

Fendoğlu, “Milletimiz Erdoğan’ı tekrar seçecek, muhalefeti değiştirecek”

Fendoğlu, “Milletimiz Erdoğan’ı tekrar seçecek, muhalefeti değiştirecek”
-“Depremi en ağır şekilde yaşayan Malatyalılar ve deprem bölgelerindeki Anadolu insanımız acı gününde kendisine uzatılan hiçbir eli unutmaz, ama ülke yönetimi konusunda da bir bardak su ve bir poşet makarna için oyunu ve iradesini satmaz.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü bir şekilde tekrar Cumhurbaşkanı Seçileceğini belirterek, “Milletimiz Erdoğan’ı yeniden seçecektir, ama yerli ve milli olamayan muhalefeti değiştirecektir. Tüm milletimizi 14 Mayıs’ta olduğu gibi sandıklara ve Erdoğan’a oy vermeye davet ediyorum” dedi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “14 Mayıs’ta bizim için seçim bitmedi. Sahadan ayrılmadık, sahayı bırakmadık. MHP Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin tüm ülkücülere olan ‘’14 Mayıs’ta yapmış olduğunuz çalışmanın yarıda kalmaması gerekir.’ talimatı üzerine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs’ta güçlü bir şekilde seçilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Milletimiz 14 Mayıs’ta olduğu gibi yüksek oranda sandığa gidecek ve güçlü bir destek ile Cumhur İttifakı adayımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçecek, ama milli ve yerli olamayan muhalefeti ise değiştirecektir. 28 Mayıs tarihi, milli ve yerli olan siyasetin kazandığı, ama terör örgütleriyle kol kola girenleri ise siyaset sahnesinden indireceği bir milat olacaktır. Türk Milliyetçiliğini, Ülkücülüğü, Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ancak 2. Turunda hatırlayanları milletimiz unutmaz ve gereken dersi verecektir.” İfadelerini kaydetti.

14 Mayıs sonrası deprem bölgesindeki vatandaşlara oy tercihlerini Cumhur İttifakından yana kullanması nedeniyle hakaret edilmesi ve bazı belediyelerin ise depremzedelere yaptıkları yardımları kesmesi durumunda değerlendiren MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu şunları söyledi, “14 Mayıs seçimleri sonucunda 6 Şubat depremlerinde ağır hasar ve can kaybı olan Malatya ve diğer deprem bölgesi illerimizde Cumhur İttifakı’nın yüksek oranda oy alması, milletimizin Cumhur İttifakı’na güvenmesinin bir sonucudur. Halkımız, bu ağır deprem felaketinin altından ancak Cumhur İttifakının ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kalkabileceğini inanmıştır. Ancak; Cumhur İttifakı’na verilen bu destek nedeniyle Malatyalılara ve deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza hakaret edilmesi kabul edilemez ve insanlık dışı bir harekettir. Depremi en ağır şekilde yaşayan Malatyalılar ve deprem bölgelerindeki Anadolu insanımız acı gününde kendisine uzatılan hiçbir eli unutmaz, ama ülke yönetimi konusunda da bir bardak su ve bir poşet makarna için oyunu ve iradesini satmaz. İnsani görevini yapan herkese teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz. Ama deprem yardımı karşılığında vatandaşın oyuna ipotek koyanları ve koymak isteyenleri, depremin acısı gibi unutmayacağız ve Malatyalılar 28 Mayıs’ta gereken cevabı sandıkta verecektir.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın