29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Fendoğlu, “Sorunların bittiği son günü kadar da Malatya’da ve halkımızın içinde olacağız”

Fendoğlu, “Sorunların bittiği son günü kadar da Malatya’da ve halkımızın içinde olacağız”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Depremle ilgili sorunların bittiği son günü kadar da Malatya’da ve halkımızın içinde olacağız.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, MHP Malatya Milletvekili Adayları Ömer Ekici, Mesut Samanlı, Selma Çiçek, Muhsin Yiğit ve Uğur Sevim seçim çalışmalarını Doğanşehir ilçesinde sürdürdüler.

-Ülkücü şehitlerin kabirlerini ziyaret ettiler

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu ve MHP Heyeti, Doğanşehir ziyaretine Doğanşehir’de kabirleri bulunan Ülkücü Şehitler Cengiz Baktemur, Adnan Çiftçioğlu, Halil İbrahim Sefi, Mehmet Durak ve Bahattin Kaya’nın kabirlerini ziyaret edip, dua ederek başladılar.

-Esnaf ve vatandaşlara ziyaret

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu ve MHP Heyeti, Doğanşehir ilçe merkezinde Doğanşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rıfat Topal’ı, Doğanşehir Konteyner Çarşındaki esnafları, Doğanşehir sanayi sitesindeki esnafları işyerlerinde tek tek ziyaret ederken, Doğanşehir Merkez Doğu konteyner kentini de gederek, buradaki vatandaşlarla bir araya geldiler.

Fendoğlu ve MHP Heyeti, Depremde büyük yara alan Polat Mahallesini de ziyaret ederek, burada konteyner kentte kalan vatandaşlarla bir araya geldiler.

Fendoğlu ve MHP Heyeti, Doğanşehir’in Sürgü, Güzelköy, Savaklı, Altıntop, Fındık ve Yolkoru Mahallelerini de ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldiler.

-“Malatyalılar Erdoğan ve Bahçeli’ye güçlü bir destek verecek”

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Depremin ilk gününde Malatya’daydık, halkımızın içindeydik, depremle ilgili sorunların bittiği son günü kadar da Malatya’da ve halkımızın içinde olacağız. Vatandaşlarımızın, esnaflarımızın, sanayicilerimizin, tüccarlarımızın tüm talep ve sıkıntıları bitene kadar bizim Malatya dışında ikinci bir gündem maddemiz olmayacak. Malatyalılar, Cumhur İttifakının sorunlarını çözeceğine inanıyor. Bu nedenle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Malatya’da güçlü bir destek çıkacaktır. Malatyalılar, ülkenin ve milletimizin en sıkıntılı günlerinde elini değil, gövdesini taşın altına koyarak, milli iradenin yanında dik duruş gösteren, ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen MHP Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye de yine güçlü bir destek verecektir” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın