29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Fırat Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı (Mart-Nisan Dönemi) değerlendirme sonuçları açıklandı.

Fırat Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı (Mart-Nisan Dönemi) değerlendirme sonuçları açıklandı.

11 Teknik Destek Projesi Başarılı Bulundu

Fırat Kalkınma Ajansı 2022 Yılı Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı (Mart-Nisan Dönemi) değerlendirme sonuçları açıklandı.

İlgili dönem içerisinde teslim alınan toplam 17 adet başvuru ile ilgili yapılan değerlendirmeler neticesinde 11 proje başvurusu başarılı bulundu.

Sonuçlara ilişkin açıklamalarda bulunan Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Abdulvahap Yoğunlu, ajans olarak Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı kapsamında Bingöl, Elâzığ, Malatya ve Tunceli illerinde faaliyet gösteren yerel aktörlerin etkinliğini artırmak üzere danışmanlık, eğitim ve ulusal-uluslararası sertifika ve belgelendirme faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

Geçen yıldan itibaren özel sektörden de paydaşların programa başvuru yapabildiklerinin altını çizen Yoğunlu, bu süre zarfında çok sayıda başvuru aldıklarını bunun da kendilerine mutlu ettiğini söyledi.

Yoğunlu, programın imalat sanayi, turizm ve tarım alanında faaliyetlerini sürdüren işletmelerin özellikle kurumsallaşma, yönetim, verimlilik ve markalaşma alanlarında gelişimine katkı sağlayacağını kaydetti.

1.500.000 TL bütçe tahsis edilen 2022 Yılı Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı kapsamında başarılı bulunan her bir projeye KDV dâhil en fazla 70.000 TL tutarında eğitim, danışmanlık, sertifika ve belgelendirme faaliyeti desteği sağlanacağını dile getiren Yoğunlu, “Başvuru sonuçlarının ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yoğunlu, başvuru sahiplerinin sonuçlara ilişkin detaylı bilgiye www.fka.gov.tr adresinden ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.

Mart-Nisan Döneminde başarılı bulunulan projeler şunlar:

Proje Adı Başvuru Sahibi
Kamu Binalarında Enerji Yönetimi Ve Enerji Verimliliğinin Örneklenmesi Projesi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı
Yeşilyurt Belediyesi Entegre Yönetim Sistemleri Yeşilyurt Belediye Başkanlığı
Lin Tekstil Kurumsallaşma Ve Yalın Üretime Geçiş Projesi Lin Tekstil İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Enerji Hayvancılık Tic. San. Ltd. Şti.
Kooperatifimiz Dijitalleşiyor Kurumsallaşıyor İhracata Hazırlanıyor Sınırlı Sorumlu Toprak Ana Kadın Girişimi Üretim Ve İşletme Kooperatifi
Hazar Gölü Tabiat Parkı Sanal Turla Dünyaya Açılıyor Elazığ İl Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü
Web 2.0 Araçlarıyla Bilsem ‘de Eğitimin Kalitesi Artıyor Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü
Tunceli Ticaret Ve Sanayi Odası TOBB Akreditasyon Sistemi Eğitim Projesi Tunceli TSO
Turizm Sektöründe Verimliliğin Artırılması: Yalın Otel MGG Malatya Girişim Grubu Tekstil Tur. Enerji İnş. San. ve Tic. AŞ.
Fırat Üniversitesi Ufuk Avrupa Programı Eğitimi Ve Mentörlük Projesi Fırat Üniversitesi
Kalibrasyon Laboratuvarı Yeterliliği İçin Genel Kalibrasyon Ve Uygulamalı Uzmanlık Eğitimi Fırat Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Aş
Eğitimde Dijital İçerik Geliştirme Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın