29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

FKA 2019 Yılı 2.Yönetim Toplantısı Tunceli Valisi Tuncay Sonel başkanlığında Tunceli’de yapıldı.

FKA 2019 Yılı 2.Yönetim Toplantısı Tunceli Valisi Tuncay Sonel başkanlığında Tunceli’de yapıldı.

Fırat Kalkınma Ajansı 2019 yılı 2. Yönetim Kurulu Toplantısı 13 Mart Çarşamba günü Tunceli Valisi Tuncay Sonel başkanlığında Tunceli’de yapıldı.

Toplantıya, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, Malatya Valisi Aydın Baruş, Elazığ Valisi Çetin Oktan Kaldırım, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Tunceli İl Genel Meclisi Başkanı Zülfü Külahcı, Elazığ İl Genel Meclisi Başkanı Metin Baki Ölçücü, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeynel Açıkgöz, Bingöl İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demir, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas ve Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu katıldı.

Toplantı öncesi Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel yaptığı konuşmada, “Fırat Kalkınma Ajansı’nın 2019 yılı Mart ayı Yönetim Kurulu Toplantısı için Tunceli’de bir aradayız.

Bugün; TRB1 Bölgesinin kalkınmasına ve rekabet gücünün geliştirilmesine yönelik proje havuzunun güçlendirilmesi doğrultusunda uygun proje önerilerinin fizibilite ve eklerinin hazırlanması amacıyla tasarlanan 2019 Yılı Fizibilite Desteği Programı ve bölgedeki kurum ve kuruluşların, bölgesel kalkınma için önem arz eden çalışmalarında eksikliğini duydukları teknik alanlara yönelik eğitimler düzenlemesi ve ilgili alanlara uzman desteği sağlanması için uygulanacak 2019 Yılı Teknik Destek Programı taslak rehberlerini değerlendireceğiz.

Toplantımızda Ajansın devam eden faaliyetleri ile ilgili konular ve diğer gündem maddeleri görüşülecek ve bazı idari konularla ilgili kararlar alacağız. Ayrıca önümüzde yapılacak olan 31 Mart mahalli idareler seçimleri sonrası toplantılarımızda aramızda olamayacak yönetim kurulu üyelerimize de verdikleri destek ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Toplantımızın ve kararlarımızın Ajansımız ve illerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın