29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

FKA BAŞKANI GEZER’DEN ELAZIĞ ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ MÜDÜRLÜĞÜNE ATAN CANPOLAT ZİYARET ETTİ.

FKA BAŞKANI GEZER’DEN ELAZIĞ ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ MÜDÜRLÜĞÜNE ATAN CANPOLAT ZİYARET ETTİ.

Malatya Fırat Kalkınma Ajansı Kurul Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gezer ve beraberindeki heyet Elazığ Şehirlerarası otobüs terminali müdürlüğüne atanan Selahattin Can Polat ziyaret etti.

Ziyaret ‘de bir konuşma yapan Fırat Kalkınma Ajansı FKA Kurul Başkanı Prof Dr. İbrahim gezer Bugün Malatya’ dan bir heyetle Elazığ ziyaret ediyoruz Elazığ Şehirler arası otobüs terminal Müdürlüğüne atanan Selahattin can polat ziyaret ediyoruz ve kendisine başarıları diliyorum burada başarılı olacağına sonsuz inanıyorum dedi. Malatya da başarılı şeklinde çalışıyordu aynı başarı ile Elazığ da görev yapacağına inanıyorum kendisine tekrar yeni görevinde başarılar diliyorum şeklinde konuştu.
Daha sonra Elazığ Şehirler arası otobüs terminal müdürü Selahattin can Polat ise bu gün Malatya dan Fırat kalkınma ajansı FKA Kurulu Başkanı Prof Dr. İbrahim Gezer ve birlikte gelen Tv Malatya Genel Müdürü Serdar Barut ve Heyette Teşekkür ediyorum Elazığ da ziyaret etimizden dolay da teşekkür ediyorum dedi. Can Polat daha sonra şöyle devam etti kısa zaman içinde görev başladık başarılı olmak için çalışcağız sayın hocam tekrar ziyaret geldiğinden dolay kendisine ve heyette teşekkür ediyorum ifadesini kulandı Daha sonra FKA Kurulu Başkanı Gezer Can Polat Kayısı hediye etti ve başarılar diledi.

http://www.malatyabeydagi.com/haber/2383/fka-baskani-gezerden-elazig-sehirlerarasi-otobus-terminali-mudurlugune-atan-canpolat-ziyaret-etti.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın