25.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Galaxy Note 7 Yakında Türk Telekom’da!

Galaxy Note 7 Yakında Türk Telekom’da!

Samsung’un 2 Ağustos’ta tanıtmış olduğu Galaxy Note 7 modeli büyük beğeni toplamıştı. Güçlü donanımını Iris okuyucu, yenilenmiş S-Pen ve Corning Gorilla Glass 5 ile taçlandıran Galaxy Note 7, çok yakında Türkiye’de de satışa sunulacak.

Galaxy Note 7 Özellikleri

Samsung, merakla beklenen Galaxy Note 7 akıllı telefonunu tanıttı. Galaxy Note 7 özellikleri ve…

Türk Telekom, Samsung Galaxy Note serisinin son üyesi Galaxy Note 7’yi 36 aya varan taksit seçenekleri ile çok yakında mağazalarında satışa sunacağını açıkladı. Galaxy Note 7 ön sipariş verenleri ise 

GiGA 4.5G teknolojisiyle 1 gbps hızına ulaşabilen Galaxy Note 7’ye, Gear VR hediyesiyle birlikte sahip olacak.

Galaxy Note 7 Ön İnceleme

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 7, düzenlenen Unpacked etkinliğinde tanıtıldı. Peki…

Yeni Gear VR, bir önceki sürüme göre daha büyük lenslere sahip ve 101 derecelik açısıyla tamamen doğal bir his veriyor. Samsung’un Super AMOLED ekranlarıyla kullanıcılar saniyede 60 kare görüntüleyerek çok daha net bir sanal gerçeklik deneyimi yaşayabilecekler. 

Galaxy Note 7, gelişmiş S Pen özelliği ile öne çıkıyor. Samsung Galaxy Note 7’nin sahip olduğu gelişmiş S Pen özelliği sayesinde kullanıcılar, yaratıcı fikirlerini ekran kilidini açmadan not olarak telefona kaydedebiliyor.

S Pen özelliği, kullanıcıların Akıllı Seçim özelliği ile kolaylıkla GIF animasyonları yaratmasını ve paylaşmasına da imkan tanıyor.

Temassız komutta yer alan Büyüteç fonksiyonu ile üzerinden geçerek ekranda istenilen noktanın yakınlaştırılması sağlanıyor. Ayrıca istenilen dile anında çeviri yapabilen Çeviri fonksiyonu da Galaxy Note 7’nin öne çıkan diğer özellikleri arasında bulunuyor.

Galaxy Note 7 sahip olduğu parmak izi okuma, iris tarama teknolojisi ve gelişmiş biyometrik kimlik doğrulama özellikleri sayesinde en üst düzeyde güvenlik sunuyor.

:: Galaxy Note 7’yi Türk Telekom’dan satın almayı düşünüyor musunuz?

SDN – ShiftDelete.Net

KAYNAK : http://shiftdelete.net/galaxy-note-7-yakinda-turk-telekom-74200

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın