29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Galaxy S7 Active Ortaya Çıktı!

Galaxy S7 Active Ortaya Çıktı!

Galaxy S serisi altında her yıl amiral gemi modellerini satışa sunan Samsung, aynı zamanda Active serisi ile özellikle ekstrem sporlar için amiral gemi modellerinin suya ve darbeye karşı dayanıklı modellerini kullanıcılarla buluşturuyor.

Galaxy S7 Active Özellikleri Belli Oldu

Samsung Galaxy Active modelinin bu defa teknik özellikleri belli oldu. Dayanıklı kasasıyla ön…

Firmanın bu yıl satışa sunduğu amiral gemi modeli Galaxy S7’nin Active versiyonu, Amerika’da bulunan GSM operatörü AT&T tarafından duyuruldu.

Samsung Galaxy S7 Active özellikleri

Serinin daha önceki modelleri ile benzer tasarımsal çizgilere sahip olan Galaxy S7 Active, zorlu koşullara karşı dayanıklı olması için sert plastik ve kauçukla kaplamış.

Bu yıl amiral gemi modelleri için vazgeçilmez bir hale gelen Qualcomm’un Snapdragon 820 işlemcisinden ve Adreno 530 grafik biriminden güç alan cihaza, 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Cihazın hafızası microSD kart girişi sayesinde artırılabiliyor.

12 megapiksel çözünürlüğünde arka ve 5 megapiksel çözünürlüğünde ön kameranın yer aldığı Galaxy S7 Active, 5.1 inç büyüklüğünde 1440 x 2560 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran ile geliyor.

Galaxy S7 serisinde kullanılan bataryanın yüzde 15 artırılarak 4000 mAh seviyesine çıkarıldığı telefon, 9.9 mm kalınlığa ve 185 gram ağırlığa sahip.

Siyah ve altın renk seçenekleri ile satışa sunulacak olan Galaxy S7 Active, kutudan Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile çıkıyor.

:: Samsung Galaxy S7 Active modelini beğendiniz mi?

KAYNAK : http://shiftdelete.net/samsung-galaxy-s7-active-ozellikleri-ve-fiyati-71783

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın