29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Game of Thrones sergisi açılıyor

Game of Thrones sergisi açılıyor

ABD’li medya devi HBO’nun Türkiye’de de tutkuyla izlenen fantastik-tarihsel TV dizisi ‘Game of Thrones’un 24 Nisan’da gösterime girecek yeni sezon ilk bölümü vesilesiyle, New York’ta etkileşimli bir sanat yerleştirmesi de meraklıların ilgisine sunulacak. Meraklılar böylece, dizinin epik coğrafyası Westeros’a sanal da olsa bir yolculuğa çıkmanın fırsatını yakalayacak.

Eser ve yapıtlar sergilenecek

‘Art of The Thrones’ isimli sergide seçilen beş ayrı sanatçının eseri, dizinin öne çıkan karakter ve olaylarından esinlenen yapıtları sergileyecek. Etkinlik 20 Nisan’da New York’ta ‘seçkin’ bir grup izleyiciyle buluşturulurken, projeyle ilgili bir internet sitesi de çalışmayı tüm arka planıyla dünyaya eriştirecek. Sergiye kırmızı cam üzerine devasa ebatlarda, aydınlatılmış bir metin çalışmasıyla ‘Pop Chart Lab’ isimli sanatçı topluluğunun yanı sıra, dizinin üçüncü sezonunda yer alan ‘Kızıl Düğün’ sahnesine gönderme yapan, Stark ailesine dair bir ‘katliam’ sahnesi de eşlik edecek. Bu eserde ise Lord Walder Frey, Roose Bolton ve Tywin Lannister’ın imzası bulunacak.

Etkinlikte ayrıca modacı Cyrcle çiftinin, Los Angeleslı sokak sanatçısı Tristan Eaton’ın, illüstratör Marcos Chin’in, kâğıttan heykelleriyle bilinen Jeff Nishinaka’nın eserleri yer alacak. Serginin videoları, internet üzerinde Vibe ve HBO resmî sitelerinde de izlenebilecek. Etkinlikle ilgili ilk özel video şovu ise yine aynı kanallardan HBO Now’da, 21 Nisan’da yer alacak.

KAYNAK : http://www.kadinvekadin.net/game_of_thrones_sergisi_aciliyor.html

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın