28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Malatya’da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Malatya’da

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanlarıyla birlikte Diyarbakır ve Van illerine yaptığı ziyaretin ardından Malatya ilimize ziyaret gerçekleştirdiler.

Askeri birliklerde incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu,  Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal,  Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, 2. Ordu Komutanlığı ziyaretinin ardından Malatya Valisi Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret ettiler. Genelkurmay Başkanı Akar ve beraberindeki Kuvvet Komutanlarına, 2’nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel eşlik etti.

Genelkurmay Başkanı Akar ve beraberindekiler Vali Toprak, vali yardımcıları, il emniyet müdürü ve il jandarma komutanı tarafından karşılandı. Valilik şeref defterinin imzalanmasının ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve beraberindeki Kuvvet Komutanları Malatya’da bir süre önce göreve başlayan Vali Mustafa Toprak'a yeni görevinde başarılar dilediler ve hayırlı olsun dileklerinde bulunduktan sonra 15 Temmuz ve sonrasında Malatya’da ve Ülkemizde yaşanan gelişmelerle ilgili bilgi alışıverişinde bulundular. Genelkurmay Başkanı Akar ve beraberindeki Kuvvet Komutanları, ziyaretten sonra Valilik önünde toplu halde fotoğraf çektirdi.

Valilik çıkışına vatandaşların sevgi gösterileri ve tezahüratları arasında valilikten ayrılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Kuvvet Komutanları ve Vali Toprak vatandaşları selamladılar.

Malatya Valiliği ziyareti sonrası Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Kuvvet Komutanları ve Vali Toprak,  7. Jet Ana Üs Komutanlığını ziyaret ettiler, misafirler daha sonra Vali Mustafa Toprak tarafından uğurlandılar ve ilimizden ayrıldılar.

akar_malatyada_gm

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın