29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Gürkan, belediye hizmetlerinde muhtarların görüş ve önerilerine büyük önem verdiklerini söyledi.

Gürkan, belediye hizmetlerinde muhtarların görüş ve önerilerine büyük önem verdiklerini söyledi.

BAŞKAN GÜRKAN, “MUHTARLARIMIZIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”

Battalgazi Muhtarları Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ve dernek üyesi bazı mahalle muhtarı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, belediye hizmetlerinde muhtarların görüş ve önerilerine büyük önem verdiklerini söyledi.

 

Battalgazi Muhtarları Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ve dernek üyesi bazı mahalle muhtarı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette konuşan Battalgazi Muhtarları Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç, bazı mahallelerdeki sorunları istişare yapmak için ziyarette bulunduklarını belirterek, “Başkanımızı 15 Temmuz’dan sonra toplu ziyaret etme fırsatı bulamamıştık. Rutin ziyaretlerimizden birini gerçekleştirdik. Başkanımızın hizmetleriyle ilgili bizimde bazı sıkıntılarımızı dile getirmek için geldik. Sağ olsun başkanımız da bizleri kabul ettiler. Kendilerine derneğim ve muhtarlarım adına şükranlarımı sunarım. Başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

 

Akpınar Mahalle Muhtarı Seyit Ahmet Acar ise, Battalgazi ilçesine güzel hizmetlerin yapıldığını belirterek, “Sayın başkanım sizleri çalışkan ve dinamik görüyorum. Malatya’ya ve Battalgazi’ye güzel hizmetler veriyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanının şahsında tüm muhtarlarımızı kutluyorum. Battalgazi farklı bir ilçe.  Kadim bir ilçe. Anadolu’yu Anayurt yapan bir ilçe. 102 mahallemizdeki muhtarlarımız bizim duyu organlarımız. Oradaki eksikliklerimiz, aksaklık, yanlışlık veya iki kişi arasında çıkan kavga, husumet, barış yani her şey netice itibariyle muhtarlarımızın vesilesi ile bize intikal ediyor. Muhtarlarımız aynı zamanda demokrasimizin pınarlarıdırlar. Gerçek anlamda seçilen demokrasinin en temayüz ettiği yer mahallelerimizdir. Ve onların seçtiği muhtarlarımız da bizim başımızın tacıdır. Biz yapmış olduğumuz iş ve işlemlerde, çalışmalarımızda muhtarlarımızın görüş ve önerileri bizler için yol haritası ve yön pusulası olması noktasında önemli katkılar sağlamaktadır. Ben muhtarlarımızla şu ana kadar ki süreç içerisinde yaptığımız çalışmalardan büyük onur duydum. Tıpkı bir evin fertleri gibi, o evin yücelmesi ve yükselmesi için birlik ve beraberlik, dirlik ve düzen içerisinde çok güzel çalışmalar yapılıyor” diye konuştu.

 

Rekor düzeyde hizmetlere imza atıldığını belirten Başkan Gürkan, “Battalgazi’deki yaptığımız çalışmalar Türkiye’ye rol model olacak çalışmalar yapılıyor. Buda muhtarlarımızın destekleriyle oluyor. Yeşil Kuşak projesinde, İspendere projesi kapsamında 1115 dönümlük alanda ağaçlandırma, 105 dönümlük alanda park düzenleme çalışması ve şifalı suyun vatandaşımıza ve bölge insanımızın sunulması noktasındaki çalışmalar, hizmet binaları olsun, diğer hizmet noktasındaki üretim tesislerimiz olsun muhtarlarımızın büyük desteklerini gördük. Belediyemiz yüz yıllık belediyelerin kat ettiği mesafeyi 3 yıl içinde kat etmiş ve temayüz etme noktasında da en güzel hizmetleri vatandaşımıza sunmanın gayretindeyiz. Zaman içinde var olan eksikliklerimizin giderilmesi noktasında muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla ve mahalle sakinlerimizle birlikte el ele vererek Battalgazi’yi mazisine layık istikbale hazırlama noktasında çalışmalarımız devam edecek” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın