28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Gürkan: Bizim geldiğimiz yerde hizmet vardır. 31 Mart’tan elimiz güçlü çıkalım istiyorum.

Gürkan: Bizim geldiğimiz yerde hizmet vardır. 31 Mart’tan elimiz güçlü çıkalım istiyorum.

“Bizim geldiğimiz yerde hizmet vardır”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Malatya’yı mazisine layık istikbale hep birlikte hazırlayacaklarını ifade ederek, “Bizim geldiğimiz yerde hizmet vardır. 31 Mart’tan elimiz güçlü çıkalım istiyorum. Akabinde de gönül belediyeciliğinin destanını Malatya yazacak. Kahramanlık ve medeniyet destanını Malatya yazmış, gönül belediyeciliği destanını siz Malatyalılar yazacaksınız” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Orduzu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla bir süre sohbet eden Gürkan, “Bizim geldiğimiz yerde hizmet vardır. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Biz göreve geldiğimizde Malatya’nın hemen her köşesine el attık. 102 mahalle ile en büyük ilçe, Battalgazi ilçesidir. Beş sene içerisinde elli senede en iyi belediyenin bizim ölçeğimizde yapamayacağı işleri yaptık. Şuanda Battalgazi sınırları içerisinde bulunan 102 mahallenin yollarıyla ilgili bir sorunu yoktur. Çevre düzenlemeleri, parklar, yüz milyonluk tesisleri yaptık. Bize teslim edilen 37 parka, 95 park ilave ettik” diye konuştu.

Gürkan, Aslantepe Höyüğü’nün UNESCO Dünya Kültür Mirası kalıcı listesinde yer alması için çalıştıklarına dikkat çekerek, “İnsanlık medeniyetinin başladığı yer Orduzu’dur. Aslantepe’nin alan yönetimini kurup, alan planını hazırladık. Bunu 7 dilde hazırladık ve bütün aşamalarını geçirdik. Marcella Frangipane burada 40 yıldan beri kazı çalışmaları yaptı. Benim içim el vermedi, hemşehrilik beratı verdik. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile görüştük. Aslantepe, asıl listede de inşallah yerini alacak. Burası dünya insanlığının merkezi olan bir yer. Kendi elimizdeki potansiyeli doğru değerlendirmemiz lazım” dedi.

Beş sene içerisinde önemli hizmetler yaptıklarını kaydeden Gürkan, “Han, hamam, kervansaray, çınar, surlar, kışlalar, türbeler, yaşam merkezi, engelli merkezi, rehabilitasyon merkezi, hizmet binası, asfalt ve mucur tesisleridir, yollardır, çevre düzenlemeleridir, parklardır, sığınma evi, atış poligonu hepsi yüz yıllık belediyede hangisi var ise şuanda Battalgazi Belediyesi’nde o var” şeklinde konuştu.

Gürkan, azim, kararlı ve şeffaf bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek, “Yarın Malatya’da da bu azmimizi, kararlılığımızı, şeffaflığımızı, bereketliliği, adaleti, adilliği hep birlikte yapacağız. 31 Mart’ta seçim var. Biz yapacaklarımızı anlatıyoruz. Hiç oy istemedim ama bu sefer oy istiyorum. Bunu Malatya’nın eksiklerinin bir an evvel telafisi için istiyorum. 31 Mart’tan elimiz güçlü çıkalım istiyorum. Akabinde de gönül belediyeciliğinin destanını Malatya yazacak. Kahramanlık ve medeniyet destanını Malatya yazmış, gönül belediyeciliği destanını siz Malatyalılar yazacaksınız” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın