19.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Gürkan, Erenli Mahallesi Sakinleri ile Biraraya Geldi

Gürkan, Erenli Mahallesi Sakinleri ile Biraraya Geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Erenli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen istişare toplantısına katıldı. Toplantıda, Battalgazi Belediyesi’nin hizmetleri ve derneğin faaliyetleri konuşuldu.

Battalgazi ilçesine bağlı Erenli Mahallesi’nde bulunan çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen istişare toplantısına, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval, Mustafa Sayın, Yaşar Karataş, Nevzat Aslan, Erenli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2 Nolu Şube Başkanı Mehmet Emin Oymak, Başkan Yardımcısı Battal Avcı, Erenli Mahalle Muhtarı Nuri Bağ ve dernek yönetimi ile mahalle sakinleri katıldı. İstişare toplantısında ilk olarak konuşan Erenli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2 Nolu Şube Başkanı Mehmet Emin Oymak, derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, Battalgazi Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Erenli Mahallesi sakinlerine bilgiler vererek, “Asfalt noktasında bizler, geçen yıl 350 km asfalt döktük. Bu senede 350 km döktük. Asfalt plentimiz de, tesislerimizde faaliyete geçti. Konkasör şantiyemiz faaliyete geçti. Şu anda vatandaşlarımızın taleplerine, anında, hızlı bir şekilde sonuçlandırıyoruz. Cenaze hizmetlerimizde aynı şekilde sistematik bir şekilde sürmektedir. Belediye personellerimiz, haftanın 7 günü 24 saat alanda çalışıyorlar. Biz daha 2 yıllık bir belediyeyiz. Bu 2 yıl içerisinde asfaltsız yer bırakmadık. Yüzde 80’de bahçe yolunu asfaltlamışız. Türkiye tarihinde 15 ayda bir hizmet binası yapan belediye var mıdır, yoktur. Ama biz 15 ayda bir belediye binası değil, iki tane hizmet binası yapıyoruz. Erenli halkımızdan memnunuz. Buradaki arkadaşlarımızın devletine, milletine, bayrağına karşı duyarlılığı bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

erenli_mah

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın