28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Gürkan, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Kalan’a ve yeni yönetimine başarılar diledi.

Gürkan, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Kalan’a ve yeni yönetimine başarılar diledi.

MÜSİAD MALATYA ŞUBE YENİ YÖNETİMİ, BAŞKAN GÜRKAN’I ZİYARET ETTİ

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Kalan’a ve yeni yönetimine başarılar diledi.

 

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan, beraberinde yeni yönetim kurulu üyeleri Muharrem Poyraz, Ahmet Akbaşlı, Abdullah Canpolat, Hamdi Bayer, Mustafa Kırteke, Mahmut Boyraz ve Süleyman Reşitoğlu  ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MÜSİAD’ımız Türkiye’de üretimin önemli bir kısmını elinde tutan bir çatı kuruluşumuz. Bu anlamda Malatya’daki MÜSİAD yönetimi ve üyeleri olsun Malatya’daki üretim noktasında da Malatya’nın egemen gücü konumunda. Bu anlamda başta MÜSİAD Malatya Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin beyi ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Yönetimin Malatya’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Biz belediye olarak sivil toplum örgütleri olsun, meslek kuruluşları olsun, meslek odaları olsun, sendikalar ve yerel önderler olsun belediyeciliğimizin olmazsa olmaz koşullarından bir tanesi de katılımcı belediyecilik anlayışıdır. Bu anlayış çerçevesi içinde meslek örgütlerimizle, sendikalarımızla yani genel anlamda sosyal taraflarla şehrin yönetilmesi noktasında, onların görüş ve önerileri bizim yol haritamızın oluşmasında ve yön pusulası olması noktasında önemlidir. Bu anlamda biz çalışmalarımızda sosyal taraflarla, ortak akılla hareket ederek, şehrimizi erdemli ve faziletli olma hüviyetine büründürme noktasında çalışmalarımız şimdiye kadar olduğu gibi devam etti ve bu şekilde devam edecek” dedi.

 

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan ise, Başkan Gürkan’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek, “Sayın Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ı yönetim kurulu olarak ziyaret ettik. Kendisine bir nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. İleriki zaman içerisinde inşallah yerel yönetimler noktasında kendisiyle daha hayırlı işler yapmak niyetiyle, sorunlarımız olduğunda kendisinin Alicenaplığına sığınarak, çözüm noktasında bugüne kadar sunduğu çözümlere bizimde o anlamda bir katkımız olsun diye, elbette birkaç kelam, fikir birliğinde ve Malatya’nın kazanacağı katkıları sunmak isteriz” diye konuştu.


16 Nisan’da yapılacak olan referandumun önemine de dikkat çeker MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Kalan, “Referanduma değinmeden geçmek olmaz. Tabii ki evet diyeceğiz. Tabii ki Selahattin başkanımla beraber çıktığımız Türkiye’nin yükselişi yolunda hep birlikte gönül birliği ve elele vererek yeni bir Türkiye noktasında bir ve beraber olduğumuzu söylemek istiyorum” ifadelerini kullandı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın