29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Hâlâ kımıldıyor FETÖ fitnesinin ibresi

Hâlâ kımıldıyor FETÖ fitnesinin ibresi

15 Temmuz  başarısız darbe girişimini takiben, FETÖ elemanlarıyla, OHAL kapsamında başlatılan mücadeleye, tutuklananların, işten el çektirilenlerin, kapatılan dernek ve sair kuruluşların sayısından bakıldığında, olumlu bir tablo ortaya çıkmaktadır.

Özellikle, söz konusu örgüt elemanlarının takiyeci zihniyetinden kaynaklanan gizlenme imkanlarıyla, en zor şartlarda bile fitne üretimini sürdürme kabiliyetlerinin bir gereği olarak, kimi suçsuz insanlar üzerinden işlettikleri ihbar taktiklerinin ellerinden alınmış olması çok önemlidir.

Şimdi, malum takiye nedeniyle henüz yakalanmamış veya örgüt içindeki pasif rolleri nedeniyle henüz üstlerine gidilmemiş olan FETÖ elemanlarının, normalde kendilerini daha da geriye çekmeleri, sinmeleri ve azami sessizlik içinde bekle-göre politikasına tutunmaları umulacaktır.

Ama durum hiç de böyle değildir.

İlgili elemanların, yakında vuku bulacak büyük bir olayda Fetullah Gülen'in darbeci olmadığının anlaşılacağına, dolayısıyla örgüt elemanlarıyla ilgili olumsuzlukların çok kısa bir süre içerisinde tersine döneceğine dair fısıltılı bir propaganda yürüttükleri şeklinde Anadolu şehirlerinden bilgiler gelmektedir.

Bu fısıltılarda kullanılan “büyük olay”, “kısa süre” vurguları doğrudan FETÖ mensuplarını işaret etmektedir. Çünkü onların, canının istediği anda güya Hz. Peygamber'le görüşebilen efendilerinden küçük bir olayın sadır olmayacağına, onun müdahil olacağı işlerin mucize zamanlaması ve şiddetiyle bir anda gerçekleşeceğine dair kesin imanları artık herkesin malumdur.

YAZININ DEVAMI 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın