29.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ‘Kıyak Kiralama’ Haberi Asılsızdır

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ  ‘Kıyak Kiralama’ Haberi Asılsızdır

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ Basın Açıklaması Yaptı

Malatya da bulunan yerel bir Gazete’de (Malatya Söz) ‘Kıyak Kiralama’ başlık haber ile ilgili asılsız haberlere ilişkin basın açıklaması yaptı.

 

Karadağ; “Ben, Belediyemizin sorumluluk alanında olsun olmasın sonuna kadar Hekimhan’ın tüm sorunlarıyla yakından ilgileniyorum. Hekimhan’ımızın Devletimizden alması gerektiği ve hakkettiğine inandığım. Her türlü hizmeti almak için mücadele ediyorum. Benim görevim; planlı, projeli ve akılcı bir anlayışla çağdaş bir Hekimhan oluşturmak için çalışmaktayız.

 

Değerli basın mensupları, ben Hakka ve halka hesap verirken vicdan azabı çekeceğim bir koltukta oturmam.

Konunu aslı Zurbahan Restaurant & Cafe, Teyfik Arıkan’a 15.10.2019 tarihinde bir yıllığına kiralanmıştır. Teyfik Arıkan Belediye meclis üyesi değildir. Yanında çalışan ustası Belediye meclis üyemizin eşidir. Bu nasıl bir habercilik anlayışıdır. Bu haber nasıl çarptırılıyor anlamış değilim.

Şahsım olarak, Basın ilkeli, tarafsız ve demokratik haber yapıyor diye inanıyordum. Gazeteciler haber yaparken haberin kaynağına inerler, yapılacak haber konusunda karşılıklı olarak iki tarafında görüşlerini alarak gerçek haber yaparlar diye düşünüyordum. Oysaki bazı gazeteciler, gazetecilik ilkesi ile bağdaşmayan, sipariş haber yazıyorlar. Okuyan kişiler bu haberin nerede, kimler tarafından yazıldığını ve amaçlarının ne olduğunu çok iyi biliyor.

Anlaşılıyor ki, Bu haberi gündeme taşıyan kişi gazete, gazete gezerek bu haberi servis ettirmek istemiş, ama haberi yapmaya kimse yanaşmamış. Ancak benim belediye başkanlığımı sindiremeyenlerden medet umarak kendisine bir ortak bulmuş. Bu kişiler ortak çalışarak kendilerine gündem yaratmak istiyorlar. Böylelikle belediyemize ve partimize darbe vurmaya çalışıyorlar.Anlaşılıyor ki bu şahısların fikir ve görüş ayrılıkları olsa da ortak noktaları ‘Turan Karadağ’ dır. Düşmanımın düşmanı benim dostumdur, mantığından yola çıkarak şahsımı ve partimi hedef almışlardır.

Haberde ismi açıklanmayan birinden demeç alınarak yalan haber yapılıyor. Hekimhan Belediyesi Demokrasinin beşiğidir eleştiriye de özeleştiriye de açık bir belediyedir. O kişi nasıl bir Hekimhanlıdır ismi açıklanmıyor da korkuyor.

Kayısının tadında Cevizin şekil bulduğu, eğitimli beyinleriyle, Madenin sertliğinde yiğitliğin yaşandığı bir ilçedir Hekimhan, burada korkakların yeri olmaz.

Haberi hazırlayan bu kişilere şöyle sesleniyorum ‘Yarış bitti, kazanan belli ‘ dürüst çalışın. Galibiyet ne kadar tatlı ise, Mağlubiyeti de o kadar sindirmesini bilmelisiniz” dedi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın