18.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Hekimhan Yatırımcıların Cazibe Merkezi Haline Geldi

Hekimhan Yatırımcıların Cazibe Merkezi Haline Geldi

Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir, Hekimhan Yatırımcıların Gözde ve Cazibe Merkezi Haline Geldi.

Malatya’nın Madenleri ile ünlü ilçesi Hekimhan  , Malatya’nın ve Bölgenin Cazibe merkezi haline geldi.  Başta Demir madeni yataklarının bulunduğu ilçe Türkiye ve Dünya geneleninde büyük firmaların yatırım merkezi haline geldi.

Güçlü Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği Güneydoğu Bölge Başkanı (GÜÇSİYAD) Mervettin Tosunlu ve beraberindeki İş Adamları  Hekimhan Kaymakamı  Ahmet Özdemir’i ziyaret ederek  ilçede yapacakları yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Hekimhan Kaymakamı  Ahmet Özdemir’i ziyaret eden heyetin arasında (GgÜÇSİYAD) Mervettin Tosunlu , Dünya Türkleri Dostluk Derneği ve Türkiye Polis Gazetesi Güneydoğu Bölge Başkanı Sevda Öztürk ,  İş Adamı Zeynal Abidin Akdal , Mercan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı  İş Adamı Fırat Mercan , İş Adamı Yetkin Gedik , Dursunlu Mahallesi Muhtarı Murat Karlı , Taşbaşı Mahallesi Muhtarı Fahri Sayın , Malatya Konfederasyonu Üyesi ve Anadolu Basın Birliği Başkan Yardımcısı Hidayet Özpolat’ta hazır bulundu.

Ziyaretten  dolayı  duyduğu memnuniyeti dile getiren Hekimhan Kaymakamı  Ahmet Özdemir, Hekimhan Yatırımcıların ve İş Adamlarının Gözde ve Cazibe Merkezi Haline Geldi. Hekimhan’ın özellikle son yıllarda gerek Türkiye olsun gerekse Dünya’daki yatırımcı firmalar açısından önemli bir konuma geldiğini , özellikle Demir madeni ve bir çok madenin ilçemizde rezerv olarak yüksek olduğunu bunun için  Hekimhan’ın ve Malatya’nın  ileriki yıllarda çok önemli bir konuma geleceği  bölgenin ekonomik anlamda  ciddi bir yatırım alacağı müjdesini verdi.

Hekimhan Kaymakamı  Ahmet Özdemir  , İlçeye gelerek yatırım için incelemede bulunan ve yatırım yapacak olan Güçlü Sanayici İş Adamları ve Yöneticileri Derneği Güneydoğu Bölge Başkanı (GÜÇSİYAD) Mervettin Tosunlu ve beraberindeki İş Adamlarına teşekkür ederek , yatırım yapacak tüm iş adamlarımıza ve firmalarımıza elimizden gelen kolaylığı ve imkanları kendilerine sağlayacaklarını söyledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın