28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Hizmet İş Sendikasından Başkan Polat’a Ziyaret

Hizmet İş Sendikasından Başkan Polat’a Ziyaret

YEŞİLYURT BELEDİYESİNDE EMEKLİYE AYRILACAK İŞÇİLERİN DURUMLARI ELE ALINDI

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, makamında ağırladığı Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Bünyamin Geleri ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle emekliye ayrılacak işçilerin sorunlarıyla ilgili görüş alış verişinde bulundu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “İşçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız, destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

YEŞİLYURT BELEDİYESİNDE EMEKLİYE AYRILACAK İŞÇİLERİN DURUMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden Hak- İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Bünyamin Geleri, “Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ile sendikaya üye olan arkadaşlarımızın emeklilik haklarıyla ilgili görüşlerimizi paylaştık.  Emekliye ayrılacak işçi arkadaşlarımızla ilgili sıkıntıları ve taleplerimizi Başkanımıza ilettik.  Bizi çok güzel bir şekilde misafir eden ve taleplerimize samimi bir yaklaşım gösteren Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Karşılıklı istişare neticesinde bazı konuların aydınlığa kavuşması sendika olarak bizi rahatlattı. Sendika ve işverenin karşılıklı görüş alış verişi neticesinde güzel sonuçların ortaya çıkması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Şahsım ve yönetim kurulum adına Belediye Başkanımıza Hacı Uğur Polat’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

POLAT, “İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ, DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, emekliye ayrılacak işçilerin durumlarıyla ilgili faydalı bir görüşme yapıldığını söyledi.

İşçilerin sorun ve sıkıntılarıyla ilgili hassas bir yaklaşım sergileyen Hak- İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkür eden Başkan Polat, “Yeşilyurt Belediyesinde işçi statüsünde görev yapan personellerimizin emeklilikleriyle ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik. İşçi kardeşlerimizin sorun ve sıkıntılarını yakından takip edip, bu konuda hassas bir davranış sergileyen Sendika Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Emekliye ayrılacak işçilerle ilgili bazı kararların alındığını sözlerine ekleyen Başkan Polat, “Belediye bünyemizde görev yapan bazı işçi kardeşlerimizin emekliye ayrılma süreçlerini yaşıyoruz.  İşçi kardeşlerimizin durumlarıyla ilgili ‘neler yapılabilir, emekli olduktan sonra nasıl destek oluruz’ bu konular üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Emekliye ayrılacak işçi kardeşlerimizle daha önceden görüşmeler yaptık, sendika başkanımızda bu süreçte bire bir görüşmelerde bulundu. Emeklilik zamanı gelen tüm kardeşlerimizin sıkıntılarını kendi sıkıntımız olarak görüyoruz ve ona göre çözümler üretmeye gayret ediyoruz. İşçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız, destek olmaya devam edeceğiz. Yaşanan problemleri çözüme kavuşturmak adına personellerimizin durumları tek tek ele alınarak analizleri yapıldı. Fikir alış verişi neticesinde aldığımız kararlar Yeşilyurt Belediyesi, Sendika ve işçi kardeşlerimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.  

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın