20.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Huzur Sağlık Sen İl Başkanlığına Hayrettin Eker Atandı

Huzur Sağlık Sen İl Başkanlığına Hayrettin Eker Atandı

018 de Kurulan ve Tüm Türkiye’de yapılanmasını hızlı sürdüren Huzur Sağlık Sen Milli ve Manevi değerlerine bağlı, çalışanlarının mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmeyi amaçlayan. Ayırt etmeksizin tüm sağlık çalışanlarının özlük ve mali haklarını iyileştirmek adına özveri ile çalışan bir sendika olma yolunda hızla ilerlediklerini belirten EKER Türkiye’nin sendikası olma sloganıyla çıktıkları bu yolda üyelerinin ve tüm sağlık çalışanlarının hizmetinde olduğunu belirtti.

Malatya Huzur Sağlık Sen olarak sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının problemlerini çözme noktasında çok büyük emek sarf edeceklerini bildiren Eker Malatya Eğitim Araştırma hastanesinde çalışanlarınu belitti.

Döner sermaye  sorununu  4/b li çalışanlarının problemlerini  ve üniversite de çalışanların sıkıntıları konusunda bir komisyon kurduklarını  bu konuda çalışanlardan kendilerine yoğun bir talep olduğun.

Genel idare Hizmetleri Sınıfı (GİH) ve Yardımcı hizmetler (YH) personelinin de çok büyük sorunları olduğu. Ayrıca da görevde yükselme sınavlarının her yıl yapılması, 3600 ek gösterge, yıpranma payı  hususunda personelden ciddi bir talep olduğunu belirten Eker Sağlık Çalışanların özlük ve mali hakları için özverili olarak çalışacaklarını belirtti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın