28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

İ.Ü. Rektör Aday Adayı Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın Projeleri

İ.Ü. Rektör Aday Adayı Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın Projeleri

E-Kitap Yayınevi

Elektronik Kaynak kitap ve ders kitabı yazılması için bütün öğretim üyeleri teşvik edilerek desteklenecektir.

Enstitülere Akademik Danışma Birimi
Akademisyenlerin bilimsel üretkenliğini artırmak amacıyla ulusal ve uluslararası projelerin hazırlanması, bütçelenmesi ve yürütülmesi aşamalarında ihtiyaç duyulan danışmanlık hizmetlerinin verilmesi için enstitüler bünyesinde birim oluşturulacaktır.

Kurum Kültürü Oluşturma
Kurumsal kimlik ve kurum kültürü oluşturmak için Üniversitemiz logolu ve lisanslı ürünlerin satıldığı yerler açılacaktır.

360 Derece Proje Yönetimi

Katılımcı yönetim anlayışımızın bir gereği olarak ilk üç ay içinde üniversitemizin ortak aklı harekete geçirilecektir. Bu kapsamda başta akademik ve idari personelimiz olmak üzere, öğrencilerimiz, üniversitemizin önceki yöneticileri, başarılı üniversitelerden temsilciler, Kalkınma Bakanlığı ile TÜBİTAK ve TUBA uzmanları, ilimizdeki kamu, özel sektör ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle üniversitemizin sorunları tartışılacaktır. Tespit edilen sorunlar ve önerilen projeler değerlendirilerek öncelik verilen “100 Sorun 100 Proje” üniversitemizin 4 yıllık programına alınacaktır.

İnönü Üniversitesi Yerleşke Planı

Üniversite kampüsümüzün geleceğe yönelik bir master planı hazırlanacaktır. Bu kapsamda üniversitemiz içindeki çarpık yapılaşma önlenecektir.

İnönü Üniversitesi Kariyer Geliştirme Merkezi

Öğrenciler mezuniyet öncesi meslekleriyle ilgili pratik yaşamda karşılaşacakları zorluklar ve iş imkânları hakkında bilgilendirilerek rehberlik hizmeti verilecektir. Kendi alanlarında örneklik oluşturan meslek öncüleri davet edilerek öğrencilerle buluşturulacaktır.

İnönü Üniversitesi Kalite Yönetimi Merkezi

Kalite Yönetim Birimi, Üniversite içinde süregelen ve ihtiyaç duyulan faaliyetlerin içeriklerini inceleyecek, verimliliklerini değerlendirecek, iyileştirme süreçlerini planlayacak ve üniversite yapısına yönelik toplam kalite çalışmalarını yürütecektir. Tüm alanların kalite ve akreditasyon çalışmalarını koordine edecektir.

Stratejik Araştırma Merkezi 
Uluslararası sistemde meydana gelen kriz ve çatışmaların önemli bir kısmı ülkemizi kuşatan coğrafyada yaşanmaktadır. Bu çerçevede bölgenin siyasi, sosyal, ekonomik, kültürel yapısı ve ortaya çıkan sorunları araştıracak, çözüm önerileri sunacak bir merkez oluşturulacaktır.

Turgut Özal Türk Dünyası Araştırmaları Merkezi.

Türkiye ve Türk dünyası üzerine araştırma ve uygulamalar  yapılacak bir merkez kurulacaktır.

Malatya Kanser Merkezi

Ulusal ve uluslararası düzeyde hizmet veren, en ileri kanser tedavilerinin yapıldığı tam donanımlı kanser hastanesi yapılacaktır. Kanser araştırmaları yapan Onkoloji Enstitüsü üniversitemize ve şehrimize kazandırılacaktır.

Kalp ve Akciğer Nakli

Kalp ve akciğer nakline başlanacaktır.

Gün Hastanesi

Sabah 07:00-23:00 arası hizmet veren aynı gün içinde muayene-tetkik ve ameliyat-biyopsi ve taburcu işlemlerinin yapıldığı gün hastanesi açılarak, hastane içeriden büyütülecektir.

  
Sağlık Bilimleri Simülasyon, Eğitim ve Uygulama Merkezi

Tıp ve sağlık alanındaki öğrenci ve uzmanların, simülatörler üzerinde eğitim ve uygulama yapacakları bir eğitim merkezi yapılacaktır.

Sağlıktaki Yenilikler
Robotik cerrahi, hiperbarik oksijen tedavisi vb. yenilikler hastanemize kazandırılacaktır.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın