28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

İlahiyat Fakültesinin Düzenlediği Öğrenciler Arası Ödüllü Bilgi Yarışması

İlahiyat Fakültesinin Düzenlediği Öğrenciler Arası Ödüllü Bilgi Yarışması

İlahiyat Fakültesinin Düzenlediği Öğrenciler Arası Ödüllü Bilgi Yarışmalarının Finali Yapıldı

İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi tarafından “Siyer, İslâm İbadetleri, Hadis” alanlarında yapılan “Üniversite Öğrencileri Arası Ödüllü Bilgi Yarışmaları Final Programı” yapıldı.

Hoca Ahmet Yesevî Konferans Salonunda gerçekleşen programa Rektör Vekili Prof. Dr. Davut Özbağ, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cafer Mum, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaman, akademik, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın açılışında kısa bir konuşma yapan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaman, “Kutlu Doğum Haftası nedeniyle gerçekleştirdiğimiz ve son derece başarılı ve faydalı olduğunu düşündüğümüz ‘Üniversite Öğrencileri Arası Ödüllü Bilgi Yarışmaları Final Programına katılan öğrencilerimize başarılar diliyor, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaman’ın konuşmasından sonra İlahiyat Fakültesi öğrencilerinin katıldığı “Siyer, İslâm İbadetleri, Hadis” alanlarındaki yarışmalara geçildi.

Yapılan bilgi yarışmasının finalinde, derece yapan öğrencilere ödülleri verildi. Ödül töreninde kısa konuşmalar yapan Rektör Vekili Prof. Dr. Davut Özbağ ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, öğrencilerin yarışma esnasında gösterdikleri performansa hayran kaldıklarını belirterek sağladıkları bu başarıdan dolayı kendilerini kutladıklarını ifade ettiler. Ayrıca Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yarışmada derece yapan üç öğrenciye Kudüs’e gönderme sözü verdi. Ödül töreni ile birlikte program sona erdi. 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın