20.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

İLKSAN, GÖZDE SAĞLIK GRUBU İLE PROTOKOL İMZALADI

İLKSAN, GÖZDE SAĞLIK GRUBU İLE PROTOKOL İMZALADI

  İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN), Gözde Sağlık Grubu ile protokol imzaladı.

  İLKSAN Genel Başkanı Tuncer Yılmaz, “İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı olarak bizler, üyelerimize ana statümüzün belirlemiş olduğu hizmetlerin dışında neler yapabiliriz konusunu araştırıyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte malum özel hastanelerin çağımızda çoğalması ve devlet hastanelerimizin zaman zaman yetersiz kalmasından dolayı üyelerimizin hastaneler ve doktorlardan daha iyi hizmet alabilmeleri için yapmış olduğumuz araştırmalar çerçevesinde Gözde Hastaneleri’nin hem Adıyaman, Malatya ve İzmir’de bir zincirinin olması, buradaki üyelerimizin de bu sağlık grubundan faydalanmasını sağlamak için çalışma başlatıldı. Bu araştırmalar çerçevesinde Gözde Hastanesi’nin bu hizmeti verdiğini, fiyatlarının çok uygun olduğunu, yapılan indirimde de neredeyse Devlet Hastaneleri’nin fiyatlarına yakın bir ücret politikası izlediklerini gördük. Bu anlamda da birlikte ne yapabiliriz diye araştırdıktan sonra ilgili arkadaşlarımızla görüştük ve protokolümüzü imzaladık” dedi.

  Yılmaz, İLKSAN üyelerinin bundan sonra Gözde Hastanesi’ndeki kaliteli hizmetten yararlanacaklarını ifade etti.

  İLKSAN’ın 266 bin üyesinin olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Biz büyük bir kitleyiz. Malatya’da 2 binin üzerinde üyesi var. İzmir’de 13 bin, Adıyaman’da bin 500’ün üzerinde üyemiz var. Bu üyelere hizmeti sunabilmek ve onlara kaliteli bir hizmet verebilmek için bu anlaşmayı imzaladık” diye konuştu.

  Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman ise, öğretmen ve emniyet mensuplarının kendileri için büyük önem arz ettiğini belirtti.

  Karaman, öğretmen ve emniyet mensuplarına bakış açılarının her dönemde çok farklı olduğunu kaydederek, “Bu farklılığın özel bir yansıması olarak bir araya geldik. İLKSAN mensubu öğretmen arkadaşlarımız ve onların birinci derecede yakınlarının Gözde Hastanelerinden alacağı hizmetlerde uygulanacak hizmetlerde yüzde 20 fark indirimi hakkı kazanmış oldu bu protokolle. Hem onlara hem bizlere hayırlı olsun diyorum. Sayın genel müdürüme de Ankara’dan kalkıp bu tören için zahmet edip teşriflerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hoş geldin diyoruz. Ben tekrar İLKSAN mensubu öğretmen arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın