19.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

İşadamı Muhammed Kılıç, Yeni Malatyaspor Başkanlığına adaylığını açıkladı. VİDEO HABER

İşadamı Muhammed Kılıç, Yeni Malatyaspor Başkanlığına adaylığını açıkladı. VİDEO HABER

“ Saygıdeğer  gazeteci arkadaşların, değerli misafirler…Malatya ve Malatyaspor sevdalıları…
Önce Ramazan ayınızı tebrik ediyor…Sizlere sevgilerimi sunuyorum…
Malatyaspor…Yani…Yeni Malatyaspor…
Sevdamız…Aşkımız…Onurumuz…Gururumuz…Şerefimiz…Bizimkisi bir aşk hikayesi…
Malatya sevgisi…Yeni Malatyaspor aşkı nakış nakış yüreğimize işlenmiştir…
Ben Yeni Malatyaspor’un geleceğine dair güzel günlere ulaşmak için buradayım.
Baştan belirtmek isterim ki Yeni Malatyaspor’un geleceği belediyeden beklenen yardımlarla çizilemez. Bu noktada Yeni Malatyaspor, bir değişime ve dönüşüme ihtiyaç duymaktadır. Bu değişim ve dönüşümde amacım; kulüp ile taraftarı bütünleştirmek, Yeni Malatyaspor’un marka değerini arttırmak, ekonomik ve mali yapıyı güçlendirmek, kulübü kimseye muhtaç etmemek ve kulübün kendisine ait bir vizyon ve misyonla yoluna devam etmesini sağlamak.

Büyük bir endüstri olan futbolda kurumsallaşma zorunludur. Yeni Malatyaspor’un kurumsallaşarak hesap verebilir olması, şeffaf bir hale gelmesi, liyakate göre idare edilmesi, ulusal ve uluslararası alanda istikrarlı ve büyük başarılar kazanması ülkemiz, bölgemiz ve bölgenin futbol merkezi Malatya açısından çok önemlidir.
Profesyonellik sadece teknik heyet ve futbolcularla yapılan mukaveleden ibaret değildir. Ben profesyonel yönetim anlayışını kulübe yerleştirmek ve alanında kendini yetiştirmiş kişilerle Yeni Malatyaspor’u çözüme kavuşturmak istiyorum.
Yeni Malatyaspor’a finansal destek sağlanması için şuana kadar 11 büyük şirketle görüşme yaptım. Sponsorluklarla taçlanacak bu görüşmeler, Yeni Malatyaspor’a ciddi ekonomik katkılar sağlayacaktır.
Futbola Bir Malatya felsefesi getirmek ve bu felsefeyle geleceğimize umutla bakmak olmazsa olmazımız. Yeni Malatyaspor’u artık futbolcu transfer eden değil, altyapısıyla ülkemizin geleceğine iz bırakan, futbolcu fabrikasına dönüşen, yetiştireceği yıldızlarla dünyada ses getiren bir kulüp haline getirmek istiyorum.
Değerli basın mensupları ve Yeni Malatyaspor’un büyük taraftarı,Son yıllarda uğradığımız mali zararların, sistematik hataların farkındayız. Biz kendimize ve taraftarımıza güveniyoruz. Ben Muhammet Kılıç olarak Yeni Malatyaspor taraftarıyla birlikte hedeflediğimiz başarılara ulaşacağımıza dair bir inançla yola çıktım.

Tüm Yeni Malatyaspor taraftarı projelerimize inansın. Yeni Malatyaspor’un ileriye taşınmasında ve yücelmesinde taraftarlarımızın yanımızda olmasını istiyoruz. Bizler yolcuyuz, taraftarlarımız her zaman hancı.
Kulübüme ve memleketime olan sevgimden dolayı adayım. İnşallah Kazanan Yeni Malatyaspor olacak…
Aday olan diğer arkadaşlara da başarılar diliyorum…

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın