20.04.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

İtfaiye Daire Başkanlığı Kadın Sağlıkçıların Kadınlar Gününü Kutladı

İtfaiye Daire Başkanlığı Kadın Sağlıkçıların Kadınlar Gününü Kutladı

İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞI KADIN SAĞLIKÇILARIN ‘KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınları Günü dolayısıyla bayanlara yönelik birçok farklı etkinlik düzenlendi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler çerçevesinde İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından da 112 Acil Komuta Merkezinde görevli bayan sağlıkçılar ziyaret edilerek günleri kutlandı.

112 Acil Komuta Merkezini ziyaret ederek bayan personellerin günlerini kutlayan İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, “Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tüm kadınlarımızın, eşlerimizin, kızlarımızın, annelerimizin ve hayata dokunan tüm kadınlarımızın günlerini kutluyoruz. Bu vesileyle birlikte mesai yaptığımız, mesai arkadaşımız olarak gördüğümüz 112 Sağlık Ekiplerini, Acil Kurtarma Ekiplerini ziyaret edip günlerini kutlamak istedik. İtfaiye gerek kolluk kuvvetleri olsun, gerek sağlık kuvvetleri olsun, sağlıkçı arkadaşlarımız olsun onlarla bütün olaylara birlikte gidiyoruz, birlikte müdahale ediyoruz. Bu güzel ve özel günde kendilerini hatırlamak istedik, o nedenle ziyaretimizi gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın da 112 Acil Komuta Merkezinde görevli bayan personellere selamlarını getirdik” şeklinde konuştu.

112 Acil Komuta Merkezi Başhekim Yardımcısı Naime Yumru Kahtalıoğlu, “Sahada birlikte çalıştığımız arkadaşlarımızın özel günlerde bizleri hatırlaması bizleri çok memnun etti. Kendilerine ekibimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın