28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

İZOL-DER AÇILDI

İZOL-DER AÇILDI

Kısa adı İZOL DER olan Malatya İzollular Sosyal İletişim ve Birliktelik Derneği, milletvekillerimiz; Taha ÖZHAN, Nuretin YAŞAR, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN, İzollu (Kale) kaymakamı Mehmet GÜDER, İzollu iş adamları, STK temsilcileri ve İzolluların katılımıyla görkemli bir törenle açıldı. Akpınar mah. Aslantepe cad. girişinde Sancak Apt. Kat: 1 de hizmetine başlayan Dernek Malatyadaki İzolluların ilk kapsamlı STK sı olarak hizmete başladı.

Dernek başkanı Harun AKKUŞ yaptığı konuşmada; İzollular olarak bir arada olmak, birlikteliğimizi pekiştirmek,  heşehrilerimiz arasındaki dayanışmayı artırmak amacıyla ;güzide insanlarımızla beraber kurduğumuz bir STK dır.  Derneğimizin tek ilkesi birlik olmak, beraber hareket etmek, ortak bir akılla İzolluların geleceğini sağlam temellere oturtma gayretidir. Vizyonumuz; İzol halkının birlikteliği ile beraber kültürüne bağlı, ben, sen değil; biz olalım düşüncesi ile hareket eden nesillere öncülük etmektir.

Misyonumuz ;kuşak farklılığından dolayı ;genç ,yaşlı büyük, küçük kavramlarından doğan uzaklaşmaları ortadan kaldırarak; kaynaşmayı, tanışmayı sağlamak. Etkinliklerle bu kaynaşmayı pekiştirmek, sevgiyi muhabbeti her daim diri tutmaktır. İZOL DER in ismini Allah kısmet ederse Malatya kamuoyu sık sık duyacaktır. Çünkü çok çalışacağız ekibimizle beraber İzollular olarak durmadan yorulmadan geleceğimiz için güzel şeyler yapacağız.

 

Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan vekillerimiz, Battalgazi belediye başkanımız,Kaymakamımız, STK temsilcilerimiz, basın mensuplarımız,  ve hemşehrilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın