28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

“Kadının elinin değdiği yerde bereket vardır”

“Kadının elinin değdiği yerde bereket vardır”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, “Bizler kadınların hem ticari hem siyasal hem de ekonomik hayatta yer almasını arzuluyoruz” dedi.

 

Gürkan, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla Battalgazi Belediyesi tarafından Nikah Sarayı’nda düzenlenen etkinliğe katıldı.

 

Etkinliğe katılan kadınlara karanfil takdim eden Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, “Kadınların elinin değmediği bir yerde bereket olmayacağına inanan biriyim. Bizim milletimizin geleneğinde, geçmişinde ve tarihinde kadınlar her zaman önemli bir yerde olmuşlardır” dedi.

 

Gürkan, kadınların çalışmalarından memnun olduğunu belirterek, “Bizler kadınların hem ticari hem siyasal hem de ekonomik hayatta yer almasını arzuluyoruz. Ben belediyemizde ve çalıştığım devlet kurumlarında özellikle kadınların çalışmasından son derece memnun olduğumu ifade etmek istiyorum. Kadınlar neredeyse orada onur, sempatiklik, temizlik, sevecenlik, sınırlama ve ölçü vardır” diye konuştu.

 

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, konuşmasının son bölümünde eşi Hafize Gürkan’ı göstererek, “Hep yanımızda oldu” diyerek, teşekkür etti.

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın