28.03.2024 - Beydağı Haber Ajansı Malatya Haberleri

Kahveci, bu tür ziyaretlerin yapılan ittifaka değer kattığını ve bu ittifakın temellerinin daha da kuvvetlenmesine yol açtığını belirtti

Kahveci, bu tür ziyaretlerin yapılan ittifaka değer kattığını ve bu ittifakın temellerinin daha da kuvvetlenmesine yol açtığını belirtti

BAŞKAN KAHVECİ, “AK PARTİ İLE MHP, YOL VE DAVA ARKADAŞIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen programa katıldı. Programda Milliyetçi Hareket Partisi ile yol ve dava arkadaşları olduklarına dikkat çeken Başkan Kahveci, bunun nedeninin aynı pencereden aynı manzaraya baktıklarından kaynaklandığını belirtti.

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen programa; Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ve her iki partinin de yönetim kurulu üyeleri katıldı. Cumhur İttifakı’nın pekiştirildiği programda konuşan Başkan Kahveci, bu tür ziyaretlerin yapılan ittifaka değer kattığını ve bu ittifakın temellerinin daha da kuvvetlenmesine yol açtığını belirtti. MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan ise yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı olarak bu ülkeye ve bu şehre hizmet için var güçleri ile çaba sarf ettiklerini söyledi.

BAŞKAN KAHVECİ: “AYNI PENCEREDEN AYNI MANZARAYA BAKIYORUZ”

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Ben sizlere evimize, evinize hoş geldiniz diyorum. Çünkü biz birlikte yol arkadaşı dava arkadaşıyız. Aynı pencereden aynı manzaraya bakıp aynı hedeflere yürümek için birlikte yol arkadaşı olduğumuz ve bundan da mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu değerli ziyaretiniz bizim için çok önemli. Hem hükümet bazında birlikteyiz hem de yerel yönetimlerde. Siz kardeşlerimizle omuz omuza birlikte istişare ederek yerelde de kararları ortaklaşa, ortak aklı tahsis ederek almak için biz her zaman hazırız. Battalgazi’miz için bir arada ne yapılması gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

MHP İLÇE BAŞKANI İLHAN: “CUMHUR İTTİFAKINI YAŞATMALIYIZ”

Ziyarette, Cumhur İttifakı’nın çok önemli olduğunu ifade eden MHP İlçe Başkanı İlhan İlhan, “Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olarak Adalet ve Kalkınma Partisine ziyarette bulunduk. Ülkemizin karşı karşıya kaldığı iç ve dış tehditler hepimizin malumudur. Bu iç ve dış sorunlara karşı her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu ülkemizin geleceğinin ve kaderinin bir rotasıdır. Cumhur İttifakı’nın yaşatılması, korunması ve 2023 hedeflerine ulaşılması için öncelikle birlik beraberliği sağlamamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜDER, “CUMHUR İTTİFAK’I TÜRKİYE’DE ŞAHLANIŞIN ADIDIR”

Yapılan toplantıda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, “Öncelikle Cumhur ittifakının değerli başkanı ve üyeleri ile bir araya gelmekten onur duyduk. Bu ziyaretler Cumhur ittifakı adına önemli ziyaretlerdir. Cumhur İttifak’ı Türkiye’de şahlanışın adıdır. 2023 hedeflerimiz ve bundan sonraki hedeflerimiz doğrultusunda ülkemizin her yerinde olduğu gibi Malatya’mız ve Battalgazi’mizde de Cumhur İttifakı’nı koruyacak ve temellerini daha da sağlamlaştıracağız” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bir Cevap Yazın